Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1284 1285 1286 1287 1288 1289 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ita Lockheart

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 1:59 am

[madog]
wired_00
[madog]
to niech Cię chociaż troche na otrzęsinach pomęczą, bo to niesprawiedliwe by było xd

myśmy jz mieli na początku gimnazjum , wysmarowali a s farbom, a ja musiałam wracać cała w tej farbie z gdyni orłowo do redy , heh

to na dzieńdobry i na poprawę samoprzeczucia biggrin powturka z rozrywki xd . nam w szkole w pierwszej klasie zorganizowali takie big otrzęsinki ale tak jak Muezzin się nie dałem (Muezzin tylgo siedź cicho xd )
P.S. coś mnie dwa razy posta wrzuciło?

a co wam robili?
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:02 am

Heh, ja musze mykac, koleżnaka z namiotów wróciła. whee biggrin Papa wszystkim, wired, powodzena życze w LO. xd Aha i Shinn, zafafniste skrzydełka. 3nodding

Bakteria

EvilShinn

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:02 am

Katka1989
[Shinn]
Katka1989
Shinn żyjesz? sweatdrop

he he.. żyje.
Gorąco Ci ? blaugh
niespecjalnie wink blaugh

Mam wrażenie, że nie możesz się zdecydowac w co się ubrać blaugh
Jeszcze przed chwilką ubrałaś się w najbardziej wyzywające ciuch na Gai. Po czym po chwili zakryłaś świecidełkiem to co zabardzo było widać. Wcześniej byłaś ubrana w bardziej mroczne rzeczy, a jeszcze wcześniej na biało z berecikiem ^^
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:03 am

komu gorąco niech sie rozbierze xd

Ita Lockheart

przecietny

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:03 am

wired_00
[madog]
wired_00
[madog]
to niech Cię chociaż troche na otrzęsinach pomęczą, bo to niesprawiedliwe by było xd

myśmy jz mieli na początku gimnazjum , wysmarowali a s farbom, a ja musiałam wracać cała w tej farbie z gdyni orłowo do redy , heh

to na dzieńdobry i na poprawę samoprzeczucia biggrin powturka z rozrywki xd . nam w szkole w pierwszej klasie zorganizowali takie big otrzęsinki ale tak jak Muezzin się nie dałem (Muezzin tylgo siedź cicho xd )

a co wam robili?

a różne takie, babranie w kisielu, jakieś tańce i coś tam jeszcze a na finał tunel czyli wszyscy do niby korytarzyka i ciastem (o ile można to było nazwać ciastem - mąka, olej, woda, musztarda, keczup, i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze) szczeguły przepisu zna Muezzin xd
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:05 am

hym ja problemu z ubiorem nie mam stare
Wystarczy na mnie spojrzeć i wszystko wiadomo (Siara)
whee

bromek

przecietny

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:07 am

ale mnie w tunelu nie widzieli jakby co xd
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:08 am

A co może się nie rozbiore blaugh
Nie ....
nie rozbiore mam problem za mały problem wink
biggrin

bromek

Ita Lockheart

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:09 am

[madog]
wired_00
[madog]
wired_00
[madog]

a co wam robili?

a różne takie, babranie w kisielu, jakieś tańce i coś tam jeszcze a na finał tunel czyli wszyscy do niby korytarzyka i ciastem (o ile można to było nazwać ciastem - mąka, olej, woda, musztarda, keczup, i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze) szczeguły przepisu zna Muezzin xd

ula la , musiało być bardzo zabawnie , ja bym pewnie niemogła ikomu spojrzeć w oczy ze wstydu , a zarazem niemnogłabym opanować mojego śmiechu z samej siebie i tej sytuacji
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:11 am

[Shinn]
Katka1989
[Shinn]
Katka1989
Shinn żyjesz? sweatdrop

he he.. żyje.
Gorąco Ci ? blaugh

Jeszcze przed chwilką ubrałaś się w najbardziej wyzywające ciuch na Gai. Po czym po chwili zakryłaś świecidełkiem to co zabardzo było widać. Wcześniej byłaś ubrana w bardziej mroczne rzeczy, a jeszcze wcześniej na biało z berecikiem ^^
blaugh blaugh blaugh ach ty! *laskocze*

Katka1989

przecietny

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:14 am

wired_00
[madog]
wired_00
[madog]
wired_00
[madog]

a co wam robili?

ula la , musiało być bardzo zabawnie , ja bym pewnie niemogła ikomu spojrzeć w oczy ze wstydu , a zarazem niemnogłabym opanować mojego śmiechu z samej siebie i tej sytuacji

cool imprezka ale fakt niktórym to siary narobili niezłej. było co głośno przy niektórych na korytażu wspominać, he, he...... xd
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:16 am

Katka1989
[Shinn]
Katka1989
[Shinn]
Katka1989
Shinn żyjesz? sweatdrop

he he.. żyje.
Gorąco Ci ? blaugh

blaugh a haha hah haha haha ... nieee.. hahaha hahahaha blaugh
*płacze ze śmiechu*

EvilShinn

Katka1989

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:16 am

Wiesz Shinn jakiś czas temu chodziłam w tych ciuchach co teraz przez 2 dni blaugh
teraz to juz mi gorąco xp
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:17 am

[Shinn]
Katka1989
[Shinn]
Katka1989
[Shinn]
Katka1989
Shinn żyjesz? sweatdrop

he he.. żyje.
Gorąco Ci ? blaugh

blaugh a haha hah haha haha ... nieee.. hahaha hahahaha blaugh
*płacze ze śmiechu*
*łaskocze dalej*

Katka1989

bromek

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:18 am

[madog] biedaczysko zaliczył mieszanki papcia Araba biggrin
No to były tam : pomidorówka, kaczka w locie,
suchary cioci danki prosto z ...CENZURA i inne pyszności. blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1284 1285 1286 1287 1288 1289 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games