|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:59 am
[madog] wired_00 [madog] to niech Cię chociaż troche na otrzęsinach pomęczą, bo to niesprawiedliwe by było xd myśmy jz mieli na początku gimnazjum , wysmarowali a s farbom, a ja musiałam wracać cała w tej farbie z gdyni orłowo do redy , heh to na dzieńdobry i na poprawę samoprzeczucia biggrin powturka z rozrywki xd . nam w szkole w pierwszej klasie zorganizowali takie big otrzęsinki ale tak jak Muezzin się nie dałem (Muezzin tylgo siedź cicho xd ) P.S. coś mnie dwa razy posta wrzuciło? a co wam robili?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:02 am
Heh, ja musze mykac, koleżnaka z namiotów wróciła. whee biggrin Papa wszystkim, wired, powodzena życze w LO. xd Aha i Shinn, zafafniste skrzydełka. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:02 am
Katka1989 [Shinn] he he.. żyje. Gorąco Ci ? blaugh niespecjalnie wink blaugh Mam wrażenie, że nie możesz się zdecydowac w co się ubrać blaugh Jeszcze przed chwilką ubrałaś się w najbardziej wyzywające ciuch na Gai. Po czym po chwili zakryłaś świecidełkiem to co zabardzo było widać. Wcześniej byłaś ubrana w bardziej mroczne rzeczy, a jeszcze wcześniej na biało z berecikiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:03 am
komu gorąco niech sie rozbierze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:03 am
wired_00 [madog] wired_00 [madog] to niech Cię chociaż troche na otrzęsinach pomęczą, bo to niesprawiedliwe by było xd myśmy jz mieli na początku gimnazjum , wysmarowali a s farbom, a ja musiałam wracać cała w tej farbie z gdyni orłowo do redy , heh to na dzieńdobry i na poprawę samoprzeczucia biggrin powturka z rozrywki xd . nam w szkole w pierwszej klasie zorganizowali takie big otrzęsinki ale tak jak Muezzin się nie dałem (Muezzin tylgo siedź cicho xd ) P.S. coś mnie dwa razy posta wrzuciło? a co wam robili? a różne takie, babranie w kisielu, jakieś tańce i coś tam jeszcze a na finał tunel czyli wszyscy do niby korytarzyka i ciastem (o ile można to było nazwać ciastem - mąka, olej, woda, musztarda, keczup, i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze) szczeguły przepisu zna Muezzin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:05 am
hym ja problemu z ubiorem nie mam stare Wystarczy na mnie spojrzeć i wszystko wiadomo (Siara) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:07 am
ale mnie w tunelu nie widzieli jakby co xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:08 am
A co może się nie rozbiore blaugh Nie .... nie rozbiore mam problem za mały problem wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:09 am
[madog] wired_00 [madog] wired_00 [madog] to niech Cię chociaż troche na otrzęsinach pomęczą, bo to niesprawiedliwe by było xd myśmy jz mieli na początku gimnazjum , wysmarowali a s farbom, a ja musiałam wracać cała w tej farbie z gdyni orłowo do redy , heh to na dzieńdobry i na poprawę samoprzeczucia biggrin powturka z rozrywki xd . nam w szkole w pierwszej klasie zorganizowali takie big otrzęsinki ale tak jak Muezzin się nie dałem (Muezzin tylgo siedź cicho xd ) P.S. coś mnie dwa razy posta wrzuciło? a co wam robili? a różne takie, babranie w kisielu, jakieś tańce i coś tam jeszcze a na finał tunel czyli wszyscy do niby korytarzyka i ciastem (o ile można to było nazwać ciastem - mąka, olej, woda, musztarda, keczup, i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze) szczeguły przepisu zna Muezzin xd ula la , musiało być bardzo zabawnie , ja bym pewnie niemogła ikomu spojrzeć w oczy ze wstydu , a zarazem niemnogłabym opanować mojego śmiechu z samej siebie i tej sytuacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:11 am
[Shinn] Katka1989 [Shinn] he he.. żyje. Gorąco Ci ? blaugh niespecjalnie wink blaugh Mam wrażenie, że nie możesz się zdecydowac w co się ubrać blaugh Jeszcze przed chwilką ubrałaś się w najbardziej wyzywające ciuch na Gai. Po czym po chwili zakryłaś świecidełkiem to co zabardzo było widać. Wcześniej byłaś ubrana w bardziej mroczne rzeczy, a jeszcze wcześniej na biało z berecikiem ^^ blaugh blaugh blaugh ach ty! *laskocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:14 am
wired_00 [madog] wired_00 [madog] wired_00 [madog] to niech Cię chociaż troche na otrzęsinach pomęczą, bo to niesprawiedliwe by było xd myśmy jz mieli na początku gimnazjum , wysmarowali a s farbom, a ja musiałam wracać cała w tej farbie z gdyni orłowo do redy , heh to na dzieńdobry i na poprawę samoprzeczucia biggrin powturka z rozrywki xd . nam w szkole w pierwszej klasie zorganizowali takie big otrzęsinki ale tak jak Muezzin się nie dałem (Muezzin tylgo siedź cicho xd ) P.S. coś mnie dwa razy posta wrzuciło? a co wam robili? a różne takie, babranie w kisielu, jakieś tańce i coś tam jeszcze a na finał tunel czyli wszyscy do niby korytarzyka i ciastem (o ile można to było nazwać ciastem - mąka, olej, woda, musztarda, keczup, i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze) szczeguły przepisu zna Muezzin xd ula la , musiało być bardzo zabawnie , ja bym pewnie niemogła ikomu spojrzeć w oczy ze wstydu , a zarazem niemnogłabym opanować mojego śmiechu z samej siebie i tej sytuacji cool imprezka ale fakt niktórym to siary narobili niezłej. było co głośno przy niektórych na korytażu wspominać, he, he...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:16 am
Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] he he.. żyje. Gorąco Ci ? blaugh niespecjalnie wink blaugh Mam wrażenie, że nie możesz się zdecydowac w co się ubrać blaugh Jeszcze przed chwilką ubrałaś się w najbardziej wyzywające ciuch na Gai. Po czym po chwili zakryłaś świecidełkiem to co zabardzo było widać. Wcześniej byłaś ubrana w bardziej mroczne rzeczy, a jeszcze wcześniej na biało z berecikiem ^^ blaugh blaugh blaugh ach ty! *laskocze* blaugh a haha hah haha haha ... nieee.. hahaha hahahaha blaugh *płacze ze śmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:16 am
Wiesz Shinn jakiś czas temu chodziłam w tych ciuchach co teraz przez 2 dni blaugh teraz to juz mi gorąco xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:17 am
[Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] he he.. żyje. Gorąco Ci ? blaugh niespecjalnie wink blaugh Mam wrażenie, że nie możesz się zdecydowac w co się ubrać blaugh Jeszcze przed chwilką ubrałaś się w najbardziej wyzywające ciuch na Gai. Po czym po chwili zakryłaś świecidełkiem to co zabardzo było widać. Wcześniej byłaś ubrana w bardziej mroczne rzeczy, a jeszcze wcześniej na biało z berecikiem ^^ blaugh blaugh blaugh ach ty! *laskocze* blaugh a haha hah haha haha ... nieee.. hahaha hahahaha blaugh *płacze ze śmiechu* *łaskocze dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:18 am
[madog] biedaczysko zaliczył mieszanki papcia Araba biggrin No to były tam : pomidorówka, kaczka w locie, suchary cioci danki prosto z ...CENZURA i inne pyszności. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|