|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:48 pm
racqel opcy racqel merlin.pl proste rockowe rytmy brzmią jak dosłowne zderzenie Tortoise z brzmieniami berlińskiej elektroniki a wlasnie, Tortoise znasz ? (to jeszcze dorzuce Sea and the Cake) przyznaje sie bez bicia - nie znam....... o zesz ty! no to masz juz prace domowa na dzisiaj - szczegolnie Tortoise, zaraz ci wymienie co musisz miec pierwsze... p.s. a czego uzywasz do 'poszerzania muzycznych horyzontow'? w zasadzie to nie wiem czego...... niekiedy mi sie przypominaja nazwy zespolow ktorych nigdy nie slyszalem.... (tak bylo z Portishead i Trickym w liceum) a tak na serio to tak jakos znajduje..... teraz mam audioscrobblera..... allmusic.... fumfle... na przyklad nie mam pojecia skad znam Roots Manuve.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:49 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat ale się agapiłam w eurowizję sweatdrop bywa... biggrin biggrin .....aaa Ivan był? xd nie przepadam za nim... ja tesh nie... ma takie kiczowate piosenki.... o siet... zaspiewał jush... jako 25.. ostatni... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:49 pm
Lina-san Delein ]Goth bless[ Jakis czas temu zalapalem sie na Vanilla Ninja xp ...boshhh... co to za pieprzone pozerki gonk Ty mi nawet o nich nie wspominaj...widziałam parę ich teledysków...one co chwilę mają immy imidż...od bardzo 'mrocznych', gdzie stylizują się na jakieś gothic lolitas, po takie, gdzie wszystkie są blond i biegają w jakiś różowych kurde balans bluzeczkach...aż mi się żyć odechciewa... eme...chyba na punki XP Whatever, są daremne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:50 pm
lecem jush paptusie all 4laugh *przytulas dla wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:50 pm
kiedys to jeszcze telewizja (Electronic beats i Fast Forward) albo Viva Zwei..... pamieta ktos program "Zwobot"???? xd xd xd xd xd xd
a jaki album Tortoise polecisz??? bo wlasnie mul ma malo roboty......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:51 pm
Marlly lecem jush paptusie all 4laugh *przytulas dla wszystkich* Si ja! *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:51 pm
Marlly lecem jush paptusie all 4laugh *przytulas dla wszystkich* *cmok del w polik* *wyskakuje przez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:52 pm
A wiecie, ze w bodajze 200 roku Nightwish zajal 2-gie miejsce na tej Eurowiosce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opc - Tortoise ja mam 3 plyty; "Millions now living will never die" "TNT" "Stadarts" i wszystkie trzy mi sie tak samo podobaja, acha, mam jeszcze ta najnowsza - "It's all around you" ale podoba mi sie tak jakos gorzej troche, wiez jej nie licze. Wlasciwie wszystkie sa inne troche od siebie, ale wpominales cos wczesniej o allmusic, wiec chyba mozesz sobie poczytac. generalnie, polecam! czikago owns !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly lecem jush paptusie all 4laugh *przytulas dla wszystkich* Si ja! *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:54 pm
Marlly Marlly lecem jush paptusie all 4laugh *przytulas dla wszystkich* *cmok del w polik* *wyskakuje przez okno* *stoi w szoku* .... Czy ja nataką wyglądam, co by się z innymi laskami teges? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:56 pm
opcy kiedys to jeszcze telewizja (Electronic beats i Fast Forward) albo Viva Zwei..... pamieta ktos program "Zwobot"???? xd xd xd xd xd xd a jaki album Tortoise polecisz??? bo wlasnie mul ma malo roboty...... heh, ja myslalem o programach raczej, ale widze, ze emuł. Tortoise - TNT, Millions, Standarts (bo te znam) i Tortoise (bo nie mam), wszystkie generalnie. Jak wlaczyles sobie newslettery w allmus...? ZWOBOT owns 2 ! /edit. newslisty znalazlem. ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:57 pm
"Look at that Here she comes Here comes that girl again One of the cutest since I don’t know when But she don’t notice me when I pass She goes with all the guys from outta my class But that can’t stop me from thinkin’ to myself She’s sure fine lookin’, man, she’s something else" ...........*spiewa i tanczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:58 pm
Okej, ja już mykam...pogram sobie jeszcze chwilę w RO, a potem spaćki ^^ Si ja! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:00 pm
racqel Jak wlaczyles sobie newslettery w allmus...? ZWOBOT owns 2 ! /edit. newslisty znalazlem. ok. w swietny byl seattle sven (ten co mial depreche i dostawal opierdol od swojego pamietnika) albo mr. explosion najbardziej to mnie rozwalily zwoboty ta piosenka co sie z Charlotte Roche napierdzielali.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|