|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:34 pm
Delein opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:34 pm
Delein opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp Ja z nia raz w jednej szkole wylądowałam XP na szczescie sie przeniosła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:35 pm
Delein opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp Taki duzy, taki maly moze mrocznym byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Delein... a jak mam instalke klienta powiedzmy sprzed pol roku... to wystarczy ze ja wlacze i sama sie spaczuje, czy jak? Na jakiej zasadzie sie instaluje te wszystkie sakraye do kRO? Faktycznie trzeba sciagac to przez koreanskie IP? xp tez mam z przed roku >.< ............. i nie spaczyje ci sie takja stara wersja .......... trzeba miec nowsza wiem po probowałem >.< ......... i tak trezba uzyc programow tam jakis i jakos przez koreanskie proxy czarna magia dla mnie http://komurka.piasta.pl/phpbb/viewtopic.php?p=34984#34984 <<< tu masz co i jak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale się agapiłam w eurowizję sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Delein opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp Ja z nia raz w jednej szkole wylądowałam XP na szczescie sie przeniosła chodzilas do szkoly z Shub-niggurath???!?!?!?! @Rac: mam soulseek'a ale jakos nie uzywam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:37 pm
Kitty ShadowCat ale się agapiłam w eurowizję sweatdrop bywa... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:38 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat ale się agapiłam w eurowizję sweatdrop bywa... biggrin biggrin .....aaa Ivan był? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lina-san Delein opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp Ja z nia raz w jednej szkole wylądowałam XP na szczescie sie przeniosła chodzilas do szkoly z Shub-niggurath???!?!?!?! @Rac: mam soulseek'a ale jakos nie uzywam...... 2 dni bo sie wyniosła XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat ale się agapiłam w eurowizję sweatdrop bywa... biggrin jaka eurowizje? te panopticum ma kiedys teraz leciec chyba co??? wybaczcie moja ignorancje ale mam uczulenie na TV xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
merlin.pl proste rockowe rytmy brzmią jak dosłowne zderzenie Tortoise z brzmieniami berlińskiej elektroniki a wlasnie, Tortoise znasz ? (to jeszcze dorzuce Sea and the Cake)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT!Mani ume lle quena?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:39 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat ale się agapiłam w eurowizję sweatdrop bywa... biggrin biggrin .....aaa Ivan był? xd bleeee Iv... blleee.... *znowu belta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:39 pm
]Goth bless[ Delein opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp Taki duzy, taki maly moze mrocznym byc... Tylko czarne glany są naprawdę fany! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|