|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:26 pm
Delein Falcone Delein Ja tam nie wiem, mi tylko na dysk zrzucono najważniejsze instalki ^^' tez bym tak chciał ............. bo samo bezmyslne koszenie mi sie znudziło ........... a tak przynajmej mozna se pogadac normnalnie a nie sie meczyc po angliku sweatdrop ..... elegnacko sie championem kosi ............ kurcze jak sie odbrze statsy ustawi to mozna nim (na normalnym serwerze) nawet 15 000 punktow obrazeni zadac jednym uderzeniem ................. ah bajecznie .......... kurde musze se sciagnac to >.< ............ Anu naprawde warto, jest masa fajnych ludzi...namówiłam Pointa, Kaku niedawno mi dał znać, że też się zalogował, ale jeszcze go tam nie widziałam...Spróbuj coś z tym zrobić, będziemy wymiatać 3nodding kurde jutro sie pobawie ................ tylko musze dokładnie przeczytac co i jak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:26 pm
racqel az dziwne, powinno byc o nich glosno jak o skalpelu swego czasu... Na Wegorzewo masz ochote, czy nie bardzo ? jakie Węgorzewo?? tak juz to u nas jest ze bardziej znana jest za przeproszeniem kaja paschalska..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:27 pm
Miho_14 Marlly ja sie dzisiaj obudzilam o 14paptusie kochana 4laugh heart *skacze na nia* *przewraca* *przytulas* heart heart 4laugh nieeeee!!!!!!!! nie gwalc mnieeee!!!!!!!!!!!!!!! wink *zaslania sie lapkami poc zym rozplywa sie w powietrzu* ponioslo mnie sweatdrop znowu... heart 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:28 pm
Falcone Delein Falcone Delein Ja tam nie wiem, mi tylko na dysk zrzucono najważniejsze instalki ^^' tez bym tak chciał ............. bo samo bezmyslne koszenie mi sie znudziło ........... a tak przynajmej mozna se pogadac normnalnie a nie sie meczyc po angliku sweatdrop ..... elegnacko sie championem kosi ............ kurcze jak sie odbrze statsy ustawi to mozna nim (na normalnym serwerze) nawet 15 000 punktow obrazeni zadac jednym uderzeniem ................. ah bajecznie .......... kurde musze se sciagnac to >.< ............ Anu naprawde warto, jest masa fajnych ludzi...namówiłam Pointa, Kaku niedawno mi dał znać, że też się zalogował, ale jeszcze go tam nie widziałam...Spróbuj coś z tym zrobić, będziemy wymiatać 3nodding kurde jutro sie pobawie ................ tylko musze dokładnie przeczytac co i jak sweatdrop Anu...to do roboty ^^ Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:31 pm
Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein... a jak mam instalke klienta powiedzmy sprzed pol roku... to wystarczy ze ja wlacze i sama sie spaczuje, czy jak? Na jakiej zasadzie sie instaluje te wszystkie sakraye do kRO? Faktycznie trzeba sciagac to przez koreanskie IP? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel az dziwne, powinno byc o nich glosno jak o skalpelu swego czasu... Na Wegorzewo masz ochote, czy nie bardzo ? jakie Węgorzewo?? tak juz to u nas jest ze bardziej znana jest za przeproszeniem kaja paschalska..... xp bllleeeee.... pas... tfu tfu tfu... *belta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:32 pm
Witam ^^ *tanczy sobie sama....* tanczyc ludziska tanczyc!! sa chetni? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray opcy racqel az dziwne, powinno byc o nich glosno jak o skalpelu swego czasu... Na Wegorzewo masz ochote, czy nie bardzo ? jakie W�™gorzewo?? tak juz to u nas jest ze bardziej znana jest za przeproszeniem kaja paschalska..... xp bo ona ma fajne teledyski i spiewa o kitajcach, i komornikach wink blaugh blaugh taaaa...... ten teledysk jest odpowiedzialny za strate przeze mnie paru milonow synaps..... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein Opcy- fuuujjj...paschalska...fuuujjj.... przeciaz powiedzialem "za przeproszeniem" wink xp I to uchrania cię od gniewu Kozy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:33 pm
]Goth bless[ Delein... a jak mam instalke klienta powiedzmy sprzed pol roku... to wystarczy ze ja wlacze i sama sie spaczuje, czy jak? Na jakiej zasadzie sie instaluje te wszystkie sakraye do kRO? Faktycznie trzeba sciagac to przez koreanskie IP? xp Hmm...nie wiem dokładnie, ale jeżeli chodzi o patche, to ja z moim DRT muszę sama ściągać... A tak poza tym, to nie mam pojęcia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:33 pm
opcy racqel az dziwne, powinno byc o nich glosno jak o skalpelu swego czasu... Na Wegorzewo masz ochote, czy nie bardzo ? jakie Węgorzewo?? tak juz to u nas jest ze bardziej znana jest za przeproszeniem kaja paschalska..... xp Wegorzew - taki mniejszy, ambitniejszy (w planach przynajkmniej) Woodstok... box- box- box. yay! uzywasz soulseeka? bo jak tak, to sie kiedys powymieniamy... no i dobrze, ze za ta ostatnie zdanie przeproslies, boby sie moglo goroco zrobic... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:34 pm
violleta Witam ^^ *tanczy sobie sama....* tanczyc ludziska tanczyc!! sa chetni? ^^ heyah 4laugh *zaczyna z nia tanczyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|