|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:09 pm
Delein Falcone Delein *puff* Avsko Pielgrzymi! Pytanie uno- był Point? witam ............ a był na dosłownie chwileczke ............ gonk Kurde spóźniłam się, a mieliśmy wymiatać w ragnaroka == kurde musze se sciagnac nowa wersje i grac tam gdzie wy ........... ale nie chce mi sie bawic w programy cos tam z IP ......... za głupi na to jestem sweatdrop ................ ah a mojim mnichem na qRO ostro wymiatam . whee ........ EDIT przepraszam pomyłka Championem juz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:10 pm
Miho_14 Marlly @ Miho: o ktorej jest zbiorka w pon?? o 7:00. i mamy wziac suchy prowiant bo bedziemy miec "dopiero" obiadokolacje. i nie masz zadnych ocen z matmy i z fizy chyba. w ogole to sie lepiej poucz bo jak wrocimy do parszywej budy to cie beda kosic ze ło! domokun eek 7:00 to jest horror.... murzynska pora.... zreszta jak chodzilem do szkoly to wstawalem o 5:00 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:10 pm
opcy ta druga piosnka jest fajna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:11 pm
Miho_14 Marlly @ Miho: o ktorej jest zbiorka w pon?? o 7:00. i mamy wziac suchy prowiant bo bedziemy miec "dopiero" obiadokolacje. i nie masz zadnych ocen z matmy i z fizy chyba. w ogole to sie lepiej poucz bo jak wrocimy do parszywej budy to cie beda kosic ze ło! domokun uuu... ale zaraz ma oceny z matmy i z fizy... co prawda nie wszystkie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:11 pm
Marlly ninja *podchodzi do sciany* *przesuwa obraz* *otwiera tajna skrytke* *wyciaga truneczki* 4laugh 4laugh heart pijemy heart *har har har har* *porywa jedną butelkę* Wasze zdrówko, Pielgrzymi! *otwiera i pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:12 pm
opcy teraz jest 300 seedow Hives - Tyrranosaurus Hives wiec wlasnie wlaczylem zaciaganie...... od tygodnia probuje sciagnac album JAZZANOVA "In Between" stare heheehh. a ja bylem na koncercie W Sz-nie. Grali na takim statku, ale to dluzsza historia. W ogole byl fajny klub w szczecinie (a wlasciwie 2 + radioABC) ktory trzymal kolektyw z Berlinska scena i calkiem niezle im to szlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy ta druga piosnka jest fajna xd mi tesh sie podoba 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Slodki glosik ma ta DJ Patricia z Husky wink heart *slucha tych utworkow z WP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 Marlly @ Miho: o ktorej jest zbiorka w pon?? o 7:00. i mamy wziac suchy prowiant bo bedziemy miec "dopiero" obiadokolacje. i nie masz zadnych ocen z matmy i z fizy chyba. w ogole to sie lepiej poucz bo jak wrocimy do parszywej budy to cie beda kosic ze ło! domokun eek 7:00 to jest horror.... murzynska pora.... zreszta jak chodzilem do szkoly to wstawalem o 5:00 sweatdrop ja chodze na 8 a i tak zawsze zasypiam i wstaje o 10 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:13 pm
Falcone kurde musze se sciagnac nowa wersje i grac tam gdzie wy ........... ale nie chce mi sie bawic w programy cos tam z IP ......... za głupi na to jestem sweatdrop ................ ah a mojim mnichem na qRO ostro wymiatam . whee ........ EDIT przepraszam pomyłka Championem juz sweatdrop Zapraszamy na DRT ^^ Wczoraj zrobiłam Hunterkę...dwa dni ten cholerny test przechodziłam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 Marlly @ Miho: o ktorej jest zbiorka w pon?? o 7:00. i mamy wziac suchy prowiant bo bedziemy miec "dopiero" obiadokolacje. i nie masz zadnych ocen z matmy i z fizy chyba. w ogole to sie lepiej poucz bo jak wrocimy do parszywej budy to cie beda kosic ze ło! domokun eek 7:00 to jest horror.... murzynska pora.... zreszta jak chodzilem do szkoly to wstawalem o 5:00 sweatdrop taa... ja nie mam pojecia jak wstane..... najpozniej musze wstac o 6:15 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy ta druga piosnka jest fajna xd //Now Playing: Öszibarack [Moshi Moshi #03] It Is So Japanesse [4:23] mam dosyc tej Morcheeby nowej........ wkurzyla mnie tak samo jak "Fragments of Freedom" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:14 pm
Miho_14 Ozzwald Miho_14 Marlly @ Miho: o ktorej jest zbiorka w pon?? o 7:00. i mamy wziac suchy prowiant bo bedziemy miec "dopiero" obiadokolacje. i nie masz zadnych ocen z matmy i z fizy chyba. w ogole to sie lepiej poucz bo jak wrocimy do parszywej budy to cie beda kosic ze ło! domokun eek 7:00 to jest horror.... murzynska pora.... zreszta jak chodzilem do szkoly to wstawalem o 5:00 sweatdrop taa... ja nie mam pojecia jak wstane..... najpozniej musze wstac o 6:15 gonk Nu ja wstaje też o 6:15...a do godziny 13:00 chodzę nieprzytomna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:14 pm
]Goth bless[ Slodki glosik ma ta DJ Patricia z Husky wink heart *slucha tych utworkow z WP* bo Patrysia jest wporzo! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:15 pm
Delein Falcone kurde musze se sciagnac nowa wersje i grac tam gdzie wy ........... ale nie chce mi sie bawic w programy cos tam z IP ......... za głupi na to jestem sweatdrop ................ ah a mojim mnichem na qRO ostro wymiatam . whee ........ EDIT przepraszam pomyłka Championem juz sweatdrop Zapraszamy na DRT ^^ Wczoraj zrobiłam Hunterkę...dwa dni ten cholerny test przechodziłam XD no włąsnie o to chodzi >.< trzeba sciagnac wersje jakos tam nowsza a ja mam cholernie stara .............. ale gravity udostepnia teraz tylko sciagenie Koreanski IP-kom ................ a zeby sciagnac trzeba jakes programy przekierowujace ble blee ble ........ czarna magia dla mnie sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|