|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:02 pm
Lina-san *prycha i spogląda niezadowolona na racqel'a* a co chcialoby sie czyjes inne PDki co? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:02 pm
Lina-san *prycha i spogląda niezadowolona na racqel'a* no własnie on jest moj ............ tylko moj ............. my preszies (nie wiem jak to sie pisze xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:04 pm
opcy Lina-san *prycha i spogląda niezadowolona na racqel'a* prychu prych prych prych....... witam panią! 3nodding witam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lina-san *prycha i spogląda niezadowolona na racqel'a* no własnie on jest moj ............ tylko moj ............. my preszies (nie wiem jak to sie pisze xp ) precious wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy @Rac: cholera wlasnie slucham nowej morcheeby..... wiedziales ze nie spiewa juz tam Skye Edwards??????? tak wiem. czytalem... ale nie wiem, bez niej to juz nie morcziba tylko jakies wynalazki drogi panie, a tak mi sie to przynajmniej widzi. no i pytanko : zaciagnales sobie wtedy (kiedys) the Hives - Tyrranosaurus Hives ? a jak tak to co powiesz (szczegolnie o three-timing-touch and broken bones) nie zaciagnalem... bo nie bylo zadnych seedow..... cholera takie fajne melodie a nie ma pieknego wokalu Skye..... domokun www.merlin.com.pl Tym razem w miejsce Skye Edwards bracia Godfrey zaprosili do nagrania płyty młodą wokalistkę - Daisy Martey. "Jesteśmy zachwyceni jej sposobem śpiewania, który przypomina nieco Skye, troszkę zaś psycho-soul Grace Slick" - opowiada Ross Godfrey. otoz mi sie to wcale niepodoba!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*puff* Avsko Pielgrzymi!
Pytanie uno- był Point?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@ Miho: o ktorej jest zbiorka w pon??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:05 pm
Delein *puff* Avsko Pielgrzymi! Pytanie uno- był Point? witam ............ a był na dosłownie chwileczke ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:06 pm
Delein *puff* Avsko Pielgrzymi! Pytanie uno- był Point? Avsko 4laugh *skacze na nia* *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:07 pm
Falcone Delein *puff* Avsko Pielgrzymi! Pytanie uno- był Point? witam ............ a był na dosłownie chwileczke ............ gonk Kurde spóźniłam się, a mieliśmy wymiatać w ragnaroka ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:07 pm
racqel Falcone Lina-san *prycha i spogląda niezadowolona na racqel'a* no własnie on jest moj ............ tylko moj ............. my preszies (nie wiem jak to sie pisze xp ) precious wink 3nodding dziekuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:08 pm
Marlly Delein *puff* Avsko Pielgrzymi! Pytanie uno- był Point? Avsko 4laugh *skacze na nia* *przytulas* *chwieju* No i co, zostawiłaś mi coś do picia? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:08 pm
Marlly @ Miho: o ktorej jest zbiorka w pon?? o 7:00. i mamy wziac suchy prowiant bo bedziemy miec "dopiero" obiadokolacje. i nie masz zadnych ocen z matmy i z fizy chyba. w ogole to sie lepiej poucz bo jak wrocimy do parszywej budy to cie beda kosic ze ło! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:09 pm
teraz jest 300 seedow Hives - Tyrranosaurus Hives wiec wlasnie wlaczylem zaciaganie...... od tygodnia probuje sciagnac album JAZZANOVA "In Between" stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:09 pm
Delein Marlly Delein *puff* Avsko Pielgrzymi! Pytanie uno- był Point? Avsko 4laugh *skacze na nia* *przytulas* *chwieju* No i co, zostawiłaś mi coś do picia? xp ninja *podchodzi do sciany* *przesuwa obraz* *otwiera tajna skrytke* *wyciaga truneczki* 4laugh 4laugh heart pijemy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|