|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:45 pm
racqel Falcone racqel hej! muszisz jakiegos linka zrobic z tej swojej sigmaturki (!) bo ja az odruchowo kliknalem. w ogole dobry pomysl, osobna gildia. potrzebujesz wsparcia finansowego ? tez juz oto pytałem xp i co odpowiedzial ? ze gildia "fizycznie juz istnieje" teraz musi tylko dorobic kilka rzeczy w stylu rasy ........... juz jest jedna polska gildia RPG ale tam nie ma ładu ani składu ............... dlatego tez zamarła w miejscu po jakims czasie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:46 pm
opcy który pies rozciagnął strone??????? scream Marlly....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy który pies rozciagnął strone??????? scream yyy ja pseplasam... sweatdrop ale ta zla kobieta tak zadko tu wpada crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Ozz... ale nie słyszałeś dalszego ciągu... Kittka chce to ł�żko wystawić na balkon... *czy my tu mamy balkon?* a bedziesz na tym balkonie ze mna przykutym do luzka ? z tobą zawsze i wszędzie redface 4laugh heart *łasi się do Ozza* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wujek Cieniu? *rozglada sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:47 pm
opcy który pies rozciagnął strone??????? scream tez mnie to irytuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:48 pm
Ozzwald opcy który pies rozciagnął strone??????? scream tez mnie to irytuje... mnie rowniez stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Ozz... ale nie słyszałeś dalszego ciągu... Kittka chce to ł�żko wystawić na balkon... *czy my tu mamy balkon?* a bedziesz na tym balkonie ze mna przykutym do luzka ? ja mogu z tobą tam być... pogadamy sobie smile Jas- to nie mój pomysł wystawienia go na balkon, ale to szczegół....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy //Now Playing: Öszibarack [Moshi Moshi #01] Polinka [4:23] poniekad w tym zespole tez spiewa Patrysia! biggrin to ja poprosze wiecej na tem temat (wole to uslyszec od ciebie, niz od mojego kumpla googla)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Wujek Cieniu? *rozglada sie* az.... no..... tak mi sie powiedzialo blaugh hey lina xd @marlly: ja zadko tu wpadam?! ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:51 pm
Falcone racqel Falcone racqel hej! muszisz jakiegos linka zrobic z tej swojej sigmaturki (!) bo ja az odruchowo kliknalem. w ogole dobry pomysl, osobna gildia. potrzebujesz wsparcia finansowego ? tez juz oto pytałem xp i co odpowiedzial ? ze gildia "fizycznie juz istnieje" teraz musi tylko dorobic kilka rzeczy w stylu rasy ........... juz jest jedna polska gildia RPG ale tam nie ma ładu ani składu ............... dlatego tez zamarła w miejscu po jakims czasie to ja poprosze adres na ta nowa, chyba ze to takie kłest, ze zeby sie dostac muisz ja najpierw odnalezc, jak przyslowiawa przygode...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:51 pm
Miho_14 ]Goth bless[ Wujek Cieniu? *rozglada sie* az.... no..... tak mi sie powiedzialo blaugh *Spoglada jej prosto w oczy*.. hmm... skoro tak mowisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|