|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:26 pm
Marlly [LINKIN] Marlly [LINKIN] Marlly to od ciebie zalezy! wink hmm... to to sie jeszcze ustali... heart tylko szkund jestes?? bo jak bardzo daleko to bedzie maly problemos wink heart W Katowicach, napewno daleko, ja tak zawsze mam! crying katowice 4laugh a ja w Częstochowie... heart w katowicach mam nawet ciotke whee 3nodding heart To jak kiedys przyjedziesz do cioci to daj znac wink ! Pa ja juz lece!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rockman_z scream witom wsystkich scream jo sem goral z karkonaszy jawnie centralnie typowo witam cie w naszym gronie dedektyff Jas (do usług) - wilkołak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockman_z scream witom wsystkich scream jo sem goral z karkonaszy az sie prosi zeby powiedziec "hej!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:27 pm
[LINKIN] To jak kiedys przyjedziesz do cioci to daj znac wink ! Pa ja juz lece! ok 4laugh paptusie whee *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:27 pm
rockman_z scream witom wsystkich scream jo sem goral z karkonaszy Witoj Janosiku wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:28 pm
opcy Marlly opcy mnie sie na przyklad nudzi......... biggrin wydaje ci sie wink blaugh te..... bo cie ugryze w łydke domokun to gryz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:29 pm
Marlly opcy Marlly opcy mnie sie na przyklad nudzi......... biggrin wydaje ci sie wink blaugh te..... bo cie ugryze w łydke domokun to gryz xp *gryzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:30 pm
Kitty ShadowCat opcy ]Goth bless[ Tak, arigato, bo to o te piosenke mi chodzilo 3nodding TAK! ILLUNE TO PRINEE! A OPCY TO KITTY!!! WSZYSTKO SIE WYDALO!!! scream domokun obiecales nie wyjawiac mojej mrocznej tajemnicy ninja a Kitty to Jas, a Jas to Lethiel... xd xd a ja to co? - linkin !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:31 pm
racqel Kitty ShadowCat opcy ]Goth bless[ Tak, arigato, bo to o te piosenke mi chodzilo 3nodding TAK! ILLUNE TO PRINEE! A OPCY TO KITTY!!! WSZYSTKO SIE WYDALO!!! scream domokun obiecales nie wyjawiac mojej mrocznej tajemnicy ninja a Kitty to Jas, a Jas to Lethiel... xd xd a ja to co? - linkin !? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:31 pm
............ Witam ninja ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:32 pm
Falcone ............ Witam ninja ............ hejos 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:33 pm
hej! muszisz jakiegos linka zrobic z tej swojej sigmaturki (!) bo ja az odruchowo kliknalem. w ogole dobry pomysl, osobna gildia. potrzebujesz wsparcia finansowego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:34 pm
Falcone ............ Witam ninja ............ a falcone to marlly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:35 pm
Jaswinder Falcone ............ Witam ninja ............ a falcone to marlly xd BOZE! Wezcie pzrestancie juz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|