|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:11 pm
Illune Ozzwald do produkcji komurek jajowych, a tym samy do produkcji dzieci sweatdrop Produkcji?! nie ladnie to brzmi xd moze bardziej hmm...do tworzenia nowego zycia? blaugh xd do zararzania innych choroba co sie zwie zycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:11 pm
paptusie racqel 4laugh *macha lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:12 pm
racqel jutro ide to wam powiem... ale tam bedzie Kaira !!!! eek sie rozplywaaaammmmmm..... krytycy pisza jak zwykle swoje, ale to jest chyba film z tego gatunku co ja lubie, tak mi sie wydaje. no i plumm ! wszystkimm Keira jest prawie tak seksi jak Patrysia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:14 pm
opcy racqel jutro ide to wam powiem... ale tam bedzie Kaira !!!! eek sie rozplywaaaammmmmm..... krytycy pisza jak zwykle swoje, ale to jest chyba film z tego gatunku co ja lubie, tak mi sie wydaje. no i plumm ! wszystkimm Keira jest prawie tak seksi jak Patrysia mrgreen goł Husky! goł!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:15 pm
[LINKIN] Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek Bo to ona! Juz byla raz zabanowana!! Marlly to od ciebie zalezy! wink mamy ją twisted *podbiega do Prinee i łapie za ręce i wiąshe shnurem...* ty kłamczoocho mad Jas... pshytshymaj ją bo się wierci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:16 pm
[LINKIN] Marlly to od ciebie zalezy! wink hmm... to to sie jeszcze ustali... heart tylko szkund jestes?? bo jak bardzo daleko to bedzie maly problemos wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat [LINKIN] Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek Bo to ona! Juz byla raz zabanowana!! Marlly to od ciebie zalezy! wink mamy ją twisted *podbiega do Prinee i łapie za ręce* ty kłamczoocho mad nudzi sie wam? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:17 pm
Kitty ShadowCat [LINKIN] Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek Bo to ona! Juz byla raz zabanowana!! Marlly to od ciebie zalezy! wink mamy ją twisted *podbiega do Prinee i łapie za ręce* ty kłamczoocho mad ale ona sie ukrywala i maskowala tylko po to by jej znowu nie wyrzucili z gai... a teraz caly kamuflarz legl w gruzach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:18 pm
mnie sie na przyklad nudzi......... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:18 pm
Kitty ShadowCat [LINKIN] Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek Bo to ona! Juz byla raz zabanowana!! Marlly to od ciebie zalezy! wink mamy ją twisted *podbiega do Prinee i łapie za ręce i wiąshe shnurem...* ty kłamczoocho mad Jas... pshytshymaj ją bo się wierci xp spokojnie sis 4laugh ja proponuje rutkowskiego... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:19 pm
Tak, arigato, bo to o te piosenke mi chodzilo 3nodding TAK! ILLUNE TO PRINEE! A OPCY TO KITTY!!! WSZYSTKO SIE WYDALO!!! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|