|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:05 pm
do produkcji komurek jajowych, a tym samy do produkcji dzieci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy @Baliaur: ktoś ci znowu nabrudził w spisie ludności....... czy te niuby nie umia czytac............ stare nie umieja.. ja myslalm ze wszystkie wojewodztwa sie w gora miesiac zbirac xp a tu trochu wiecej wyszlo.... Kittys z kim ty sie umuwilas?? twisted aj.... heart njcudowniejszy chłopak jakiego poznałam... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek O MOJ BOZE ! eek Naprawde? Taa...mowili mi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:06 pm
racqel Illune Baliaur ogladal kto obled?? lub jakis taki tytul nie pamietam dokladnie xp Tak tytul brzmi Obled...widzialam reklame w kinie xd Wygladala ciekawie ale filmu jeszcze nie ogladalam 3nodding a jak angielski tytul...? moze pomoge... angielski "The Jacket" taki nowy z Adrienem Brody..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:06 pm
Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek te same oczy, włosy i pingwiny!!!!!!!!! Ozz... mam jeszcze drugie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:07 pm
Ozzwald do produkcji komurek jajowych, a tym samy do produkcji dzieci sweatdrop Produkcji?! nie ladnie to brzmi xd moze bardziej hmm...do tworzenia nowego zycia? blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlaczego Ten stary Duren u gory zeslal tyle plag na Egipt, a teraz nie zrobi nic, jak patrzy kurna na ta Eurowizje neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Husky [Czy słyszysz? #06] Melodia i sznur [3:06] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek O MOJ BOZE ! eek Naprawde? Taa...mowili mi xd ninja *pshygląda się jej* a moshe to ona, co Jas? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:08 pm
]Goth bless[ Dlaczego Ten stary Duren u gory zeslal tyle plag na Egipt, a teraz nie zrobi nic, jak patrzy kurna na ta Eurowizje neutral to jest kara za grzechy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:09 pm
Kitty ShadowCat Illune Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek O MOJ BOZE ! eek Naprawde? Taa...mowili mi xd ninja *pshygląda się jej* a moshe to ona, co Jas? ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:09 pm
]Goth bless[ Dlaczego Ten stary Duren u gory zeslal tyle plag na Egipt, a teraz nie zrobi nic, jak patrzy kurna na ta Eurowizje neutral bo on wogole nie istnieje?? jest mitem heart xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel Illune Baliaur ogladal kto obled?? lub jakis taki tytul nie pamietam dokladnie xp Tak tytul brzmi Obled...widzialam reklame w kinie xd Wygladala ciekawie ale filmu jeszcze nie ogladalam 3nodding a jak angielski tytul...? moze pomoge... angielski "The Jacket" taki nowy z Adrienem Brody..... 3nodding jutro ide to wam powiem... ale tam bedzie Kaira !!!! eek sie rozplywaaaammmmmm..... krytycy pisza jak zwykle swoje, ale to jest chyba film z tego gatunku co ja lubie, tak mi sie wydaje. no i Kaira gra alkocholiczke.... yay !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek Bo to ona! Juz byla raz zabanowana!! Marlly to od ciebie zalezy! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|