|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:58 am
Baliaur Illune Ozzwald i to jesst dowod potwierdzajacy teorie... Ozz.... mam ci zrobic krzywde?! twisted xd scream buhaha Jeszcze nie widzialam zeby ktos smial sie sam z siebie......dziwna jestes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:59 am
ogladal kto obled?? lub jakis taki tytul nie pamietam dokladnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:00 pm
Illune Baliaur Illune Ozzwald i to jesst dowod potwierdzajacy teorie... Ozz.... mam ci zrobic krzywde?! twisted xd scream buhaha Jeszcze nie widzialam zeby ktos smial sie sam z siebie......dziwna jestes xp ja sie nie smieje z siebie... ja sie tylko powstrzymuje zeby czegos nie powiedziec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Jaswinder opcy jak kolege bolał ząb to mu go wyrwali.................. eek glup? co ty chcesz mi wyrwać? *chowa się za Ozza* eek nic nie bedziemy wyrywac! to jeszcze bedzie potrzebne... do ciego...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Baliaur: ktoś ci znowu nabrudził w spisie ludności....... czy te niuby nie umia czytac............ stare
//edit: juz posprzatane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Baliaur Illune Ozzwald i to jesst dowod potwierdzajacy teorie... Ozz.... mam ci zrobic krzywde?! twisted xd scream buhaha Jeszcze nie widzialam zeby ktos smial sie sam z siebie......dziwna jestes xp I o takie texty mi wlasnie chodzi!!!Kazdego zaczynasz wkurzac, ale w taki ekscentryczny sposob!(mnie to wkurza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaahhh... heart *wbiega szczesliwa jak nigdy do guildi* heart 4laugh witajcie whee 4laugh mhraaa... whee po spacerq.... heart heart yey... te piekne, blekitne oczy... i cudowny glos... whee 4laugh heart 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ogladal kto obled?? lub jakis taki tytul nie pamietam dokladnie xp Tak tytul brzmi Obled...widzialam reklame w kinie xd Wygladala ciekawie ale filmu jeszcze nie ogladalam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:01 pm
Kitty ShadowCat aaahhh... heart *wbiega szczesliwa jak nigdy do guildi* heart 4laugh witajcie whee 4laugh mhraaa... whee po spacerq.... heart heart yey... te piekne, blekitne oczy... i cudowny glos... whee 4laugh heart 4laugh whee Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:02 pm
opcy @Baliaur: ktoś ci znowu nabrudził w spisie ludności....... czy te niuby nie umia czytac............ stare nie umieja.. ja myslalm ze wszystkie wojewodztwa sie w gora miesiac zbirac xp a tu trochu wiecej wyszlo.... Kittys z kim ty sie umuwilas?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Baliaur ogladal kto obled?? lub jakis taki tytul nie pamietam dokladnie xp Tak tytul brzmi Obled...widzialam reklame w kinie xd Wygladala ciekawie ale filmu jeszcze nie ogladalam 3nodding a jak angielski tytul...? moze pomoge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune... czy mówił ci ktoś... że wyglądasz jak... jak... jak... PRINEE?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat aaahhh... heart *wbiega szczesliwa jak nigdy do guildi* heart 4laugh witajcie whee 4laugh mhraaa... whee po spacerq.... heart heart yey... te piekne, blekitne oczy... i cudowny glos... whee 4laugh heart 4laugh whee siemanko 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:03 pm
[LINKIN] Illune Baliaur Illune Ozzwald i to jesst dowod potwierdzajacy teorie... Ozz.... mam ci zrobic krzywde?! twisted xd scream buhaha Jeszcze nie widzialam zeby ktos smial sie sam z siebie......dziwna jestes xp I o takie texty mi wlasnie chodzi!!!Kazdego zaczynasz wkurzac, ale w taki ekscentryczny sposob!(mnie to wkurza) to masz ph ! xd spojrz jakis Bali to nie wkurzylo xp (chyba... ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|