|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:24 am
Jaswinder Marlly Ozzwald Marlly heyah ozz 4laugh *przytulas* cos ciekawego sie dzialo pod moja nieobecnosc...? hmmm... czy ja wiem... Jas bolal jajnik... heart xp sweatdrop *przytulas* heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:25 am
opcy [LINKIN] opcy oi! pokemony! wrocilem! i ostrzegam nie wybierajcie sie na "Kr�lestwo Niebieskie" ja myslalem ze pan Ridley Scott nie moze upasc nizej po nakreceniu nieslawnego "Gladiatora" i niestety sie mylilem........ na szczescie bylem w kinie za darmo ninja @Goth: wlasnie przesylam ci ten kawalek 3nodding a idziesz na zemste Sithow??Albo na Ring 2?? pytasz czy ja pojde na starwarsy?!?!?!?!?!?! ja mam pieprzone zboczenie na punkcie starwarsow..... mrgreen a na Ring2 sie nie wybieram..... za to zobaczylem w kinie plakaty amerykanskiej wersji Dark Water i myslalem ze ostentacyjnie puszcze pawia pod kinem...... oprocz tego widzialem plakat "Autostopem Przez Galaktyke" a jako akolita Douglass'a Adamsa to jest dla mnie mus 3nodding Ja tak srednio, ale nie bylem na klonach, lecz na sithy pujde biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Opcy - dzieki raz jeszcze Omega, widze, ze masz jakiegos paskudnego glitcha na oczkach neutral tak- zamiast koloru soczysto-zielonego jest jakis metno-bagienny gonk Gaia mnie oszpecila xp crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Marlly [LINKIN] a idziesz na zemste Sithow??Albo na Ring 2?? ja idu na ring heart ale dopiero jak wyzdrowieje sweatdrop Bylem w kinie - niezly film... a jutro sie wybieram na zemste shitow... Ring 2 jest gorsze od 1 nie ma tam wogole strasznych scen neutral co to za horror..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly heyah ozz 4laugh *przytulas* cos ciekawego sie dzialo pod moja nieobecnosc...? hmmm... czy ja wiem... Jas bolal jajnik... heart xp to wiem.... nie bolAŁ - bolI domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:27 am
biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly heyah ozz 4laugh *przytulas* cos ciekawego sie dzialo pod moja nieobecnosc...? hmmm... czy ja wiem... Jas bolal jajnik... heart xp to wiem.... nie bolAŁ - bolI domokun *caluje* moze zaraz przestanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa biggrin biggrin biggrin biggrin ...i z czego cieszysz krome?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak kolege bolał ząb to mu go wyrwali..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:28 am
Omega Sun ]Goth bless[ Opcy - dzieki raz jeszcze Omega, widze, ze masz jakiegos paskudnego glitcha na oczkach neutral tak- zamiast koloru soczysto-zielonego jest jakis metno-bagienny gonk Gaia mnie oszpecila xp crying *pociesza* heart nie jest tak zle 4laugh heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune ]Goth bless[ Marlly [LINKIN] a idziesz na zemste Sithow??Albo na Ring 2?? ja idu na ring heart ale dopiero jak wyzdrowieje sweatdrop Bylem w kinie - niezly film... a jutro sie wybieram na zemste shitow... Ring 2 jest gorsze od 1 nie ma tam wogole strasznych scen neutral co to za horror..? a bylas??ze tak sadzisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Driadaa biggrin biggrin biggrin biggrin ...i z czego cieszysz krome? bo mnie zobaczyla...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:30 am
Driadaa biggrin biggrin biggrin biggrin siemanko Dari 4laugh hey Illu whee *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:30 am
opcy RUFUS.ABBYSINIAN Driadaa biggrin biggrin biggrin biggrin ...i z czego cieszysz krome? bo mnie zobaczyla...... mrgreen ...a no chyba, że tak domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:31 am
RUFUS.ABBYSINIAN Driadaa biggrin biggrin biggrin biggrin ...i z czego cieszysz krome? po prostu chciałam sie pokazać ze jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|