|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:12 am
[LINKIN] Baliaur violleta Baliaur koszatniczka whee Tomir ma taka.. MAciuś sie zwie... ej zapomnialam ze ja mam koszatniczke sweatdrop maCius?! po1 moje ulubione imionko ^^ po2 moj kuzyn ^^ ..a zwierzatka fajniusie ^^ wink whee kto mi pomoze questa nowego zrobic?? i kto wedke pozyczy?? Ja, ale ta wendka odpada,nie wiem czemu nie da sie przeslac? Czesc Aid! da sie da... sproboj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:14 am
teraz probowalem chyba 10 raz. Klikam i wraca mi do poprzedniej strony tak jak w banku i nic nie jest wstawione w przekaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:17 am
[LINKIN] teraz probowalem chyba 10 raz. Klikam i wraca mi do poprzedniej strony tak jak w banku i nic nie jest wstawione w przekaz to moze ja wysle trade a ty go zedytujesh?? a jak mash wedke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:20 am
violleta Christoff_Gangrell blaugh Hehe Vykku to fan Komandos砺whee: ja nie pije tego...G...eee pfufufufuuf.............nie nawidze komandosow ^^ wole pozeczke, patyka, zubra, lipowo miodowe...i tak by wymieniac..niektore lubie niektore nie..ale zreguly to malo pijam... ee Christ masz gg? blaugh no walasnie ..... co zgg question xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur [LINKIN] teraz probowalem chyba 10 raz. Klikam i wraca mi do poprzedniej strony tak jak w banku i nic nie jest wstawione w przekaz to moze ja wysle trade a ty go zedytujesh?? a jak mash wedke?? mam, ale ta najgorsza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:21 am
za pamieci 2445338 moj nr gg ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:22 am
Baliaur [LINKIN] teraz probowalem chyba 10 raz. Klikam i wraca mi do poprzedniej strony tak jak w banku i nic nie jest wstawione w przekaz to moze ja wysle trade a ty go zedytujesh?? a jak mash wedke?? i nic nie dziala, nawet nie moge zrobic Add gold! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:27 am
[LINKIN] Baliaur [LINKIN] teraz probowalem chyba 10 raz. Klikam i wraca mi do poprzedniej strony tak jak w banku i nic nie jest wstawione w przekaz to moze ja wysle trade a ty go zedytujesh?? a jak mash wedke?? i nic nie dziala, nawet nie moge zrobic Add gold! crying s**t...szkoda...kto pozyczy wedke??? sweatdrop proshu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|