|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:04 am
Baliaur ja zbyt szybko przechodze do rekoczynow.... ma kto wedke na 2h pozyczyc?? proshu ladnie heart przykro mi, ale u mnie sie nie da crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:05 am
Baliaur koszatniczka whee Tomir ma taka.. MAciuś sie zwie... ej zapomnialam ze ja mam koszatniczke sweatdrop to ta co ogonek gubi....ja namowilam meza na tchorzoftetke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur koszatniczka whee Tomir ma taka.. MAciuś sie zwie... ej zapomnialam ze ja mam koszatniczke sweatdrop maCius?! po1 moje ulubione imionko ^^ po2 moj kuzyn ^^ ..a zwierzatka fajniusie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wporzo (w miare) wczoraj z Vykkiem browar biłem i byuo całkim nice xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:07 am
violleta Baliaur koszatniczka whee Tomir ma taka.. MAciuś sie zwie... ej zapomnialam ze ja mam koszatniczke sweatdrop maCius?! po1 moje ulubione imionko ^^ po2 moj kuzyn ^^ ..a zwierzatka fajniusie ^^ wink whee kto mi pomoze questa nowego zrobic?? i kto wedke pozyczy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Wporzo (w miare) wczoraj z Vykkiem browar biłem i byuo całkim nice xd fajnie ^^...ja moze za tydzien tez pojde z nim na piwko...no ja wole na wino blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:09 am
Baliaur violleta Baliaur koszatniczka whee Tomir ma taka.. MAciuś sie zwie... ej zapomnialam ze ja mam koszatniczke sweatdrop maCius?! po1 moje ulubione imionko ^^ po2 moj kuzyn ^^ ..a zwierzatka fajniusie ^^ wink whee kto mi pomoze questa nowego zrobic?? i kto wedke pozyczy?? Ja, ale ta wendka odpada,nie wiem czemu nie da sie przeslac? Czesc Aid!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:10 am
Baliaur violleta Baliaur koszatniczka whee Tomir ma taka.. MAciuś sie zwie... ej zapomnialam ze ja mam koszatniczke sweatdrop maCius?! po1 moje ulubione imionko ^^ po2 moj kuzyn ^^ ..a zwierzatka fajniusie ^^ wink whee kto mi pomoze questa nowego zrobic?? i kto wedke pozyczy?? cicho... robie juz 3 questa i wszystkie sa wilejskie i nikt tam nie bumpuje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 10:11 am
[LINKIN] Baliaur violleta Baliaur koszatniczka whee Tomir ma taka.. MAciuś sie zwie... ej zapomnialam ze ja mam koszatniczke sweatdrop maCius?! po1 moje ulubione imionko ^^ po2 moj kuzyn ^^ ..a zwierzatka fajniusie ^^ wink whee kto mi pomoze questa nowego zrobic?? i kto wedke pozyczy?? Ja, ale ta wendka odpada,nie wiem czemu nie da sie przeslac? Czesc Aid! macha lapka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|