|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:38 am
Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota nie wiesz co to z/w? buahahaha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:38 am
Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota a moja na węża... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:39 am
*pojawia sie materializujac z niewielkiej mgly unaoszacej sie po pokoju*
siema ... wrucilem na 2 h xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:40 am
Illune Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota nie wiesz co to z/w? buahahaha. *patrzy na nia z ironia w oczach* no i co z tego???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Illune Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota nie wiesz co to z/w? buahahaha. *patrzy na nia z ironia w oczach* no i co z tego??? odpowiedz sobie na to pytanie sama heh...no niezle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota dlaczemu?? przeciesh to takie slodziusie stworki i buzi nawet daja whee wiem bo mialam cool heart heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:42 am
heja ^^ *rozglada sie kto jest* ...*czyta gazete i szuka filmu na dzis..* hmm..wpadnie ktos na maratonik? blaugh /sushi mnie atakuje gonk /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:46 am
aaaa gonk crying sushi crying *ucieka* wrooce jak go nie będzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:47 am
Marlly Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota dlaczemu?? przeciesh to takie slodziusie stworki i buzi nawet daja whee wiem bo mialam cool heart heart 4laugh Eeeeeee jesytem chyba lekko ciemny bo nie wiem co to za stworek.... Wyjasni mi ktos???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:48 am
Ilune kazdy ma prawo do niewiedzy.... a pozatym to nie jest cos az tak elementarnego zebym musiala to wiedziec.... nie znam wielu polskich skrotow i nie mam zamiaru z tego powdu czuc sie gorsza.. i w tej sytuacji zachowujesh sie dziecinne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta heja ^^ *rozglada sie kto jest* ...*czyta gazete i szuka filmu na dzis..* hmm..wpadnie ktos na maratonik? blaugh /sushi mnie atakuje gonk / siemanko heart 4laugh *tuuuuuuuuuliiii tuuuuuuuuuuuuuuulliiiiiiiii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota dlaczemu?? przeciesh to takie slodziusie stworki i buzi nawet daja whee wiem bo mialam cool heart heart 4laugh z/w to znaczy zaraz wracam, ale juz wrocilem! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:49 am
Christoff_Gangrell Marlly Baliaur z/w co to do cholery??? moja stara za to nie kce sie na koszatniczke zgodzic evil ninja wredota dlaczemu?? przeciesh to takie slodziusie stworki i buzi nawet daja whee wiem bo mialam cool heart heart 4laugh Eeeeeee jesytem chyba lekko ciemny bo nie wiem co to za stworek.... Wyjasni mi ktos??? klik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:50 am
Baliaur Ilune kazdy ma prawo do niewiedzy.... a pozatym to nie jest cos az tak elementarnego zebym musiala to wiedziec.... nie znam wielu polskich skrotow i nie mam zamiaru z tego powdu czuc sie gorsza.. i w tej sytuacji zachowujesh sie dziecinne.... Widze klutnia, o co poszlo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|