|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:14 am
PointZer0 Dobra , ja mykam... do zobaczenia wszystkim... do zobaczenia ................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:14 am
Kitty ShadowCat Jaswinder Kitt, jak tam uszy siostrzyczko? 3nodding neee.. nie ushy tylko ucho... zrobiłam sobie droogą dzioore... 3nodding jeszcze troche boli sweatdrop buhahah ja sobie w weekend robie jszcze 3 kolejne (w dloogi weekend) xd to bedzie juz hmm 7 xd ale ja je sobie sama robie bo cholera 45 zl jakiejsc zdzize za bawienie sie pistoletem placici nie bede stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:17 am
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat ale nadal nie wiesh ile ja mam lat blaugh nio chyba ze ktoś ci powiedział... a może sama ci m#322;am... sama nie wiem ninja Ty chyba masz 13?? arghh... zgadłes scream xd xd Jas... ja chce fotke Pasiaka scream w koncu to rodzina xd xd Kitty, a co ty Pasiaka nie widziałaś? TAKIE może być? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:19 am
ale to jeszcze zalezy czyja 4laugh twisted lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:20 am
*wchodfdzi szybkim krokiem lekko podminowany* Grrrrr baka biutrokracaja baka uniwerek baka bank baka wszystko....
A tak po za tym to cześć wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:21 am
Jaswinder Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat ale nadal nie wiesh ile ja mam lat blaugh nio chyba ze ktoś ci powiedział... a może sama ci m#322;am... sama nie wiem ninja Ty chyba masz 13?? arghh... zgadłes scream xd xd Jas... ja chce fotke Pasiaka scream w koncu to rodzina xd xd Kitty, a co ty Pasiaka nie widziałaś? TAKIE może być? xd skoro nie mash innego to musi xp 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:22 am
BeeWolf_san Kitty ShadowCat arghhh... mam dylemat stressed ja ci pomoge ... rozbierz się ... redface redface nie potrafię sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:23 am
Christoff_Gangrell *wchodfdzi szybkim krokiem lekko podminowany* Grrrrr baka biutrokracaja baka uniwerek baka bank baka wszystko.... A tak po za tym to cześć wszystkim... heyka 4laugh ninja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:23 am
Christoff_Gangrell *wchodfdzi szybkim krokiem lekko podminowany* Grrrrr baka biutrokracaja baka uniwerek baka bank baka wszystko.... A tak po za tym to cześć wszystkim... siemano 4laugh whee *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:24 am
Mar... mam inne ale one są tu nie na miejscu redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:25 am
Baliaur Christoff_Gangrell *wchodfdzi szybkim krokiem lekko podminowany* Grrrrr baka biutrokracaja baka uniwerek baka bank baka wszystko.... A tak po za tym to cześć wszystkim... heyka 4laugh ninja 4laugh ^^ hey *przytul* Hey Marlly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *wchodfdzi szybkim krokiem lekko podminowany* Grrrrr baka biutrokracaja baka uniwerek baka bank baka wszystko.... A tak po za tym to cześć wszystkim... Yo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Mar... mam inne ale one są tu nie na miejscu redface xd yhy 4laugh chiba ze tak blaugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|