|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:07 am
Marlly Jaswinder [LINKIN] Jaswinder Link, czy ty już może rozszyfrowałeś ile w końcu mam lat? xd NIe i nie wiem czemu nie chcesz powiedziec? A te zagadki to troche za glupi jestem na nie skarbeńku... poprostu zobacz w moim profilu... tam jest wszystko napisane... sweatdrop to ty mash naprawde meza?? eek a co, chcesz fotkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:08 am
Jaswinder Marlly Jaswinder [LINKIN] Jaswinder Link, czy ty już może rozszyfrowałeś ile w końcu mam lat? xd NIe i nie wiem czemu nie chcesz powiedziec? A te zagadki to troche za glupi jestem na nie skarbeńku... poprostu zobacz w moim profilu... tam jest wszystko napisane... sweatdrop to ty mash naprawde meza?? eek a co, chcesz fotkę? jak mash whee blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:09 am
[LINKIN] Kitty ShadowCat ale nadal nie wiesh ile ja mam lat blaugh nio chyba ze ktoś ci powiedział... a może sama ci m#322;am... sama nie wiem ninja Ty chyba masz 13?? arghh... zgadłes scream xd xd Jas... ja chce fotke Pasiaka scream w koncu to rodzina xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Jaswinder Marlly to ty mash naprawde meza?? eek a co, chcesz fotkę? jak mash whee blaugh heart zara sie skombinuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm przylazlam.. ale moze mnie nie ma wink
ale jakos egzystuje w mojej rzeczywistosci...
aaa jak namowci starych na wyjazd?? bo cos zaczynaja sie wachac stare sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:10 am
YumiTao Marlly *patrzy jej w oczy* xd heart i na co sie gapisz ? xd heart redface blaugh blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:10 am
Dobra , ja mykam... do zobaczenia wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:11 am
Baliaur hmm przylazlam.. ale moze mnie nie ma wink ale jakos egzystuje w mojej rzeczywistosci... aaa jak namowci starych na wyjazd?? bo cos zaczynaja sie wachac stare sweatdrop stressed Witaj! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:11 am
arghhh... mam dylemat stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:12 am
Baliaur hmm przylazlam.. ale moze mnie nie ma wink ale jakos egzystuje w mojej rzeczywistosci... aaa jak namowci starych na wyjazd?? bo cos zaczynaja sie wachac stare sweatdrop stressed siemka Bal 4laugh *przytulas* 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat arghhh... mam dylemat stressed ja ci pomoge ... rozbierz się ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , ja mykam... do zobaczenia wszystkim... Do nastepnego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat ale nadal nie wiesh ile ja mam lat blaugh nio chyba ze ktoś ci powiedział... a może sama ci m#322;am... sama nie wiem ninja Ty chyba masz 13?? arghh... zgadłes scream xd xd Jas... ja chce fotke Pasiaka scream w koncu to rodzina xd xd eek P aS iA kA?? sweatdrop xp eek surprised Papap Zeruś blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , ja mykam... do zobaczenia wszystkim... paptusie xd *cmok w polik* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|