|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:00 am
Jaswinder [LINKIN] Jaswinder Link, czy ty już może rozszyfrowałeś ile w końcu mam lat? xd NIe i nie wiem czemu nie chcesz powiedziec? A te zagadki to troche za glupi jestem na nie skarbeńku... poprostu zobacz w moim profilu... tam jest wszystko napisane... sweatdrop to ty mash naprawde meza?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] 17 wink ! Nareszcie sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder [LINKIN] Jaswinder Link, czy ty już może rozszyfrowałeś ile w końcu mam lat? xd NIe i nie wiem czemu nie chcesz powiedziec? A te zagadki to troche za glupi jestem na nie skarbeńku... poprostu zobacz w moim profilu... tam jest wszystko napisane... sweatdrop stare gdybym mogl to bym sprawdzil wczesniej, ale ciagle sie wyswietlal blad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy jej w oczy* xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:02 am
Marlly *patrzy jej w oczy* xd heart i na co sie gapisz ? xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:02 am
Marlly Jaswinder [LINKIN] Jaswinder Link, czy ty już może rozszyfrowałeś ile w końcu mam lat? xd NIe i nie wiem czemu nie chcesz powiedziec? A te zagadki to troche za glupi jestem na nie skarbeńku... poprostu zobacz w moim profilu... tam jest wszystko napisane... sweatdrop to ty mash naprawde meza?? eek Czytaj na dole! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:03 am
PointZer0 Witam wszystkich w imię szaleństwa xd *włazi przez sufit* hey blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone PointZer0 Falcone PointZer0 Witam wszystkich w imię szaleństwa xd *włazi przez sufit* ............. Witam paniczu Zero .............. ano Witam Falcone , ale paniczem nie jestem xd tak jakos skojarzyłes mi se z wyszą klasą społeczną sweatdrop Hmm.... to w zasadzie Ty powinieneś mi się tak kojarzyć , masz więcej golda zatem powinieneś figurować w mojej głowie jako ktoś w rodzaju magnata czy też szlachcica xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:04 am
Marlly PointZer0 Witam wszystkich w imię szaleństwa xd *włazi przez sufit* hey blaugh heart Hej Marlly *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:05 am
PointZer0 Witam wszystkich w imię szaleństwa xd *włazi przez sufit* hey Zerus xd troszke sie zagapiłam ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:05 am
PointZer0 Hmm.... to w zasadzie Ty powinieneś mi się tak kojarzyć , masz więcej golda zatem powinieneś figurować w mojej głowie jako ktoś w rodzaju magnata czy też szlachcica xd e tam ja doszedłem do wszytkiego ciezka praca jak na chłopa przystało wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:06 am
Kitty ShadowCat ale nadal nie wiesh ile ja mam lat blaugh nio chyba ze ktoś ci powiedział... a może sama ci m#322;am... sama nie wiem ninja Ty chyba masz 13??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:06 am
Falcone PointZer0 Hmm.... to w zasadzie Ty powinieneś mi się tak kojarzyć , masz więcej golda zatem powinieneś figurować w mojej głowie jako ktoś w rodzaju magnata czy też szlachcica xd e tam ja doszedłem do wszytkiego ciezka praca jak na chłopa przystało wink A ja jestem raczej utraciuszem xd Hej Yumi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|