|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:01 am
YumiTao Kitty ShadowCat tsesese ... stsheshcie się pirata twisted mam opaske na oko *chwali się xd * łał...szaleje z zazdrosci.. stare jezzu.. ludzie to taki żart był jakbyś nie zauważyła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:01 am
Kitty ShadowCat tsesese ... stsheshcie się pirata twisted mam opaske na oko *chwali się xd * ...o raju eek eek ...strzeżmy się złego brodatego pirata z opaską na oku eek eek eek ... ... ... ...( stare sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:02 am
RUFUS.ABBYSINIAN Kitty ShadowCat tsesese ... stsheshcie się pirata twisted mam opaske na oko *chwali się xd * ...o raju eek eek ...strzeżmy się złego brodatego pirata z opaską na oku eek eek eek ... ... ... ...( stare sweatdrop ) whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...takim oto sposobem wątek się nieco urwał, proszę Państwa... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...takim oto sposobem wątek się nieco urwał, proszę Państwa... xd i ch uj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:08 am
YumiTao aa tam...jest gdzies napisane w regulaminie ze nie mozna wzucac przyrodniczych zdiec ? nie... biggrin ...mozesz przeciez sprac ... xd ...znaczy się - mi nawet nie zależy na tym ...tylko tak wspomniałem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:10 am
*wali komputer* dlaxzego nie moge rozpakowac pliku xp crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mooj jaaaaaaaajniiik..... crying crying crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune *wali komputer* dlaxzego nie moge rozpakowac pliku xp crying bo moze byc archiwum uszkodzone.... albo poprostu nie umiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:11 am
Illune *wali komputer* dlaxzego nie moge rozpakowac pliku xp crying bo kaleka jestes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:12 am
Jaswinder mooj jaaaaaaaajniiik..... crying crying crying xd *staje za nia obejmuje i jedna reka masuje brzuszek* bedzie dorze... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:12 am
A ten twoj facet w sigu to jakis chrzaniony metro stressed
Czesc Rufus wink Dzisiaj przypomnialo mi sie twoje opowiadanie SW z drewniana umywalka w lazience Vadera xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|