|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:26 am
//Now Playing: EL-P [High Water #02] Sunrise Over Bklyn [10:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:27 am
]Goth bless[ Julka nie mooja winna że Twoja zazdrość o Ibris burzy jego wizerunek w Twoich oczach... Oj nie nie.. moja droga... tutaj sie mylisz... zadnej zazdrosci o swoja Ib czuc nie musze, szczegolnie do niego.. a co do przyjazni, na takich ludziach jak on, jeszcze sie przejedziesz, moge Ci to obiecac *spoglada jej wyraznie w oczy* Spotkałes się z nim kiedyś w 4 oczy?? bo wydaje mi się że nie bardzo... Nie oceniaj książki po okładce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy //Now Playing: EL-P [High Water #02] Sunrise Over Bklyn [10:33] Z tego co widze, to nie topisz sie w komercji - tak trzymac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:29 am
Julka ]Goth bless[ Julka nie mooja winna że Twoja zazdrość o Ibris burzy jego wizerunek w Twoich oczach... Oj nie nie.. moja droga... tutaj sie mylisz... zadnej zazdrosci o swoja Ib czuc nie musze, szczegolnie do niego.. a co do przyjazni, na takich ludziach jak on, jeszcze sie przejedziesz, moge Ci to obiecac *spoglada jej wyraznie w oczy* Spotkałes się z nim kiedyś w 4 oczy?? bo wydaje mi się że nie bardzo... Nie oceniaj książki po okładce... Nie musze widziec nieswiezego jajka by poczuc, ze smierdzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:31 am
]Goth bless[ Julka ]Goth bless[ Julka nie mooja winna że Twoja zazdrość o Ibris burzy jego wizerunek w Twoich oczach... Oj nie nie.. moja droga... tutaj sie mylisz... zadnej zazdrosci o swoja Ib czuc nie musze, szczegolnie do niego.. a co do przyjazni, na takich ludziach jak on, jeszcze sie przejedziesz, moge Ci to obiecac *spoglada jej wyraznie w oczy* Spotkałes się z nim kiedyś w 4 oczy?? bo wydaje mi się że nie bardzo... Nie oceniaj książki po okładce... Nie musze widziec nieswiezego jajka by poczuc, ze smierdzi... Jestes pewien ? to skąd wiesz co śmierdzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:35 am
ok ja jush musze konczyc papa... *rozplywa sie w zimnej mgle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:36 am
C-ya 3nodding julka Jestes pewien ? to skąd wiesz co śmierdzi ? Powiedzmy ze mialem do niego zaufanie, wydawal sie byc w porzadku, podkreslam "wydawal", bo jezeli kazdemu oferuje takie zaufanie, to ja dziekuje za takieg... hmm... przyjaciela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa albatrosie !! Tylko wroc do nas !! [macha łapką na pożegnanie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
os wszyscy sobie poszli a wy sie klucicie... to ja ide sobie w spokoju robic questa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:37 am
]Goth bless[ C-ya 3nodding julka Jestes pewien ? to skąd wiesz co śmierdzi ? Powiedzmy ze mialem do niego zaufanie, wydawal sie byc w porzadku, podkreslam "wydawal", bo jezeli kazdemu oferuje takie zaufanie, to ja dziekuje za takieg... hmm... przyjaciela... Czy nie jestes trosze egoista ? przyjacielem moze byc kazdy i dla kazdego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:40 am
Julka ]Goth bless[ C-ya 3nodding julka Jestes pewien ? to skąd wiesz co śmierdzi ? Powiedzmy ze mialem do niego zaufanie, wydawal sie byc w porzadku, podkreslam "wydawal", bo jezeli kazdemu oferuje takie zaufanie, to ja dziekuje za takieg... hmm... przyjaciela... Czy nie jestes trosze egoista ? przyjacielem moze byc kazdy i dla kazdego Egoista? Byc moze.. choc jeszcze nie zdarzylo mi sie, by ktos mnie tak nazwal... no, moze zatem obracam sie w niewlasciwym towarzystwie... Co do przyjazni na czystych zasadach - Vykk skutecznie dowiodl wczoraj ze nie kazdy moze byc przyjacielem kazdego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|