|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:54 am
Kitty ShadowCat Aidanna Kitty ShadowCat *przynosi talerz kanapek* proshu... czestujcie sie whee *pokazuje reke pelna plasterkowanego serka* wole to xd *poshera kanapkę z ogoorkiem, sałatą, pomidorem... i czyms tam jeszcze* whee pycha *patrzy na pusta reke... nie ma serka... rzuca sie na kanapki* I nie Addik nieodchudzam sie bo niemam z czego...chociaz codziennie jem duza paczke chipsow i duuzo jedzenia i tak schudlam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:54 am
opcy ]Goth bless[ Wiecie moze jak nazywa sie wykonawca tej piosenki z reklamy AXE? Wiecie... tekst leci "It's like a fever, and you're my only medicine" http://www.lyricsdownload.com/reactor-feeling-the-love-lyrics.html ????? A masz to moze w mp3? eek Bo ja mam zablokowane p2p i nie mam jak sciagnac xp *Spoglada na Julke* Kolejna, ktora daje sie nabrac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:55 am
Kitty ShadowCat kto wie kiedy pshyjdzie tomir? whee mam zle wiadomosci .... wczoraj bylem u tomira i narazie nie bedzie mial zadnego wolnego czasu ... znaczy sie mama wrocila nieszczesliwa z wywiadoofki .... ale w sobote sesja i inne przyjemnosci odbeda sie normalnie ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:56 am
]Goth bless[ *Spoglada na Julke* Kolejna, ktora daje sie nabrac... He ke ?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:58 am
ninja
now playing : nine inch nails - sin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka ]Goth bless[ *Spoglada na Julke* Kolejna, ktora daje sie nabrac... He ke ?? stare Na slodkie oczka Vykka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Kitty ShadowCat kto wie kiedy pshyjdzie tomir? whee mam zle wiadomosci .... wczoraj bylem u tomira i narazie nie bedzie mial zadnego wolnego czasu ... znaczy sie mama wrocila nieszczesliwa z wywiadoofki .... ale w sobote sesja i inne przyjemnosci odbeda sie normalnie ... xp Sesja musi być !! heh pewnie wszystkie jego wagary wylazly na wierzch.. dobrze mu tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:00 am
YumiTao ninja now playing : nine inch nails - sin... elo .... yumi *przytuuuull*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:01 am
*spiewa sobie do piosenki Imagine Perf. circle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:04 am
\ Seal - Kiss from a rose.. - zna ktos? Cudne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *spiewa sobie do piosenki Imagine Perf. circle* [nuci sobie piosenke Nirvany - Lithium] nie przepadam za Nirvana ale ta piosenka mi sie spodobała... whee Kage dowiem się o co chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Wiecie moze jak nazywa sie wykonawca tej piosenki z reklamy AXE? Wiecie... tekst leci "It's like a fever, and you're my only medicine" http://www.lyricsdownload.com/reactor-feeling-the-love-lyrics.html ????? A masz to moze w mp3? eek Bo ja mam zablokowane p2p i nie mam jak sciagnac xp ja tego nawet nie slyszalem bo TV raczej nie ogladam (a reklam to juz w ogole) ja po prostu ten tekst wrzucilem w google..... i to mi wyszlo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:05 am
*nuci pod nosem cos z LP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:05 am
]Goth bless[ Seal - Kiss from a rose.. - zna ktos? Cudne.. niom Seal jest sweeet biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:06 am
opcy ]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Wiecie moze jak nazywa sie wykonawca tej piosenki z reklamy AXE? Wiecie... tekst leci "It's like a fever, and you're my only medicine" http://www.lyricsdownload.com/reactor-feeling-the-love-lyrics.html ????? A masz to moze w mp3? eek Bo ja mam zablokowane p2p i nie mam jak sciagnac xp ja tego nawet nie slyszalem bo TV raczej nie ogladam (a reklam to juz w ogole) ja po prostu ten tekst wrzucilem w google..... i to mi wyszlo..... Rozumiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|