|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:27 am
Sir_Snajper Addik Sir_Snajper Addik Lethiel Addik yyy .... eek co ci jes .... * glaszcxze ja lodowata rekoa po .... question ... ramieniu .... i ma dziwny wyraz twazy .... * crying crying crying odejdź ode mnie !!!!!!! gonk *wskakooje za snajpera* scream yyy ... za co ..... * podchodzi i zaczyna sie slinic .... * nie chce mi sie jusz z toba bawic *wyciaga katane i odrabuje mu reke* a teraz won stad *wskazuje palcem na dzrzwi* yyy .... stare ooooo .... eek katana ..... oooo .... eek reka .... .... *katana przechodzi przez reke jak przez maslo .... reka upada na ziemie ... kropelki krwi delikatnie udezaja o podloge .... iii ... odcieta reka przelatuje przez podloge ... rozplywa sie w mgle i pojawia sie spowrotem na swoim miejscu . * jush mam tego dosyc exclaim *idzie po swoje cudenko, laduje i rozwala addikowi glowe, a nastepnie wyrzuca reszte ciala na smietnik* no exclaim i zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo exclaim *glowa pieknie rozpryskuje sie na scianie .... i ... znika we mgle ... pojawia sie standardowo na miejscu ...* yyy .... co ja robie w smietniku question Ps ... NIE JESTEM ZOMBIAKIEM exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:27 am
ide coś sobie zrobić do jedzenia biggrin za chwilq wracam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:28 am
pokemony! cytaty!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote: no zrobciee cos... *wyciaga ksiazeczke jak wsszesic zabiaka, pozniej mowi pare slow pod nosem i.... Addikowi wrocil puls* xd niestety jush sie go pozbylem gonk a to byl dobry czlowiek uczcijmy jego smierc minuta ciszy ..... NO to co robimy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:29 am
Ozzwald to smutne... ja i tak bym nie poszedl na konwent... blaugh ja mam za daleko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:29 am
czesc... Opcy maja szczescie z tymi cytatami.. kukus jest na miescie z jakas panna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:30 am
opcy pokemony! cytaty!!!! 3nodding wiem .... sory .... przepraszam ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:31 am
*budzi sie* uh.. witaj 4laugh whee 4laugh *podchodzi chwiejnym krokiem* *potyk* O.o *upada na niego* uh.. redface .. przeprasham xd *przytuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy pokemony! cytaty!!!! 3nodding uch... ja sie juz pilnuje po tym jak wszechobecny Kukus mnie wyrzucil gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik *glowa pieknie rozpryskuje sie na scianie .... i ... znika we mgle ... pojawia sie standardowo na miejscu ...* yyy .... co ja robie w smietniku question Ps ... NIE JESTEM ZOMBIAKIEM exclaim hmm... *wyciaga ksiazke z zakleciami przeciw pijanym trupom, mowi zaklecie i addik znalazl sie na antarktydzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:32 am
Ozzwald czesc... Opcy maja szczescie z tymi cytatami.. kukus jest na miescie z jakas panna... teraz to mowisz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:32 am
Sir_Snajper Addik *glowa pieknie rozpryskuje sie na scianie .... i ... znika we mgle ... pojawia sie standardowo na miejscu ...* yyy .... co ja robie w smietniku question Ps ... NIE JESTEM ZOMBIAKIEM exclaim hmm... *wyciaga ksiazke z zakleciami przeciw pijanym trupom, mowi zaklecie i addik znalazl sie na antarktydzie* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:33 am
Aidanna Ozzwald czesc... Opcy maja szczescie z tymi cytatami.. kukus jest na miescie z jakas panna... teraz to mowisz stare ale mam nadzieje ze niedlugo sie u mnie zjawi... czekam juz na niego godzine..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:33 am
Lethiel *budzi sie* uh.. witaj 4laugh whee 4laugh *podchodzi chwiejnym krokiem* *potyk* O.o *upada na niego* uh.. redface .. przeprasham xd *przytuuuuuul* witaj whee eek co Ci sie stalo? wszystko wporzadku??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|