|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:13 am
Julka Vykk a ja nie bylem crying ...a tak bardzo chce...musze skrzyknac sie z krzychem to go zxaciagne i wodza moze jesli bedzie laska razz ... Julka no to cie zabiore razz ...ktosd jeszcze chce razz Ja też chcem !!!!!!!!!!!!!!! ale pewnie nie poczekacie do czerwca... stressed w czerwcu to ja pewnie bede mial juz na kompie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:14 am
opcy tja....... dobereczek pokemony..... Czesc albatrosie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:15 am
opcy Vykk hej opcy...to jest nie fair...Lethi byla juz na przemierze EP3 crying crying crying jezeli cie to pocieszy ja tez jeszce nie bylem.... chyba jutro pojde... *pomaga Lethi się podnieść* uh.. dziekoje paćka pa opcoosiu whee heart *zashooca mu lapki na szyje* *wisi* *zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk [LINKIN] Czesc wszystkim! Ja tylko na chwile! wink hejka... hej opcy...to jest nie fair...Lethi byla juz na przemierze EP3 crying crying crying powiem wam tylko ze nie dusho zapamietalam.. bo strashnie mnie ten film rozśmieszyl xd xd xd .. ciagle tylko parskalam smiechem .. w momentach w ktoorych nie powinnam xd i.. uh.. powiedzcie mi czemu Obiłan wyglada jak pedal ??!! O_o .. walczy walczy.. podnosi sie.. poprawia fryza xd .. naprawde !! xd i tak pare razy xd poprawial bo mu peruka sapdala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wali o sciane* mam juz tego dosyc gonk *rzuca plytkami popokoju* nie chce mi sie juz tego robic... gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik yyy .... eek co ci jes .... * glaszcxze ja lodowata rekoa po .... question ... ramieniu .... i ma dziwny wyraz twazy .... * crying crying crying odejdź ode mnie !!!!!!! gonk *wskakooje za snajpera* scream yyy ... za co ..... * podchodzi i zaczyna sie slinic .... * *ucieka z piskiem!!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik yyy .... eek co ci jes .... * glaszcxze ja lodowata rekoa po .... question ... ramieniu .... i ma dziwny wyraz twazy .... * crying crying crying odejdź ode mnie !!!!!!! gonk *wskakooje za snajpera* scream yyy ... za co ..... * podchodzi i zaczyna sie slinic .... * nie chce mi sie jusz z toba bawic *wyciaga katane i odrabuje mu reke* a teraz won stad *wskazuje palcem na dzrzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:16 am
Lethiel opcy Vykk hej opcy...to jest nie fair...Lethi byla juz na przemierze EP3 crying crying crying jezeli cie to pocieszy ja tez jeszce nie bylem.... chyba jutro pojde... *pomaga Lethi się podnieść* uh.. dziekoje paćka pa opcoosiu whee heart *zashooca mu lapki na szyje* *wisi* *zasypia* *zanosi ją na fotel* Hej Julka! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk [LINKIN] Czesc wszystkim! Ja tylko na chwile! wink hejka... hej opcy...to jest nie fair...Lethi byla juz na przemierze EP3 crying crying crying powiem wam tylko ze nie dusho zapamietalam.. bo strashnie mnie ten film rozśmieszyl xd xd xd .. ciagle tylko parskalam smiechem .. w momentach w ktoorych nie powinnam xd i.. uh.. powiedzcie mi czemu Obiłan wyglada jak pedal ??!! O_o .. walczy walczy.. podnosi sie.. poprawia fryza xd .. naprawde !! xd i tak pare razy xd juz sobie to wyobrazam... i leje ze smiechu... [hihra sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:17 am
violleta *wali o sciane* mam juz tego dosyc gonk *rzuca plytkami popokoju* nie chce mi sie juz tego robic... gonk sweatdrop co bo co ale plyt prosze nie nieszczyc! scream chyba ze jest na nich dupiata muzyka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:17 am
witaj Kitty *caluje raczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemano !! mam nadzieje ze sie szykujesz na Daikoku biggrin bedziemy szalec !!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wiesz iz Cris przyjezdza i bedzie z nami no konwie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|