|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:39 am
Ozzwald moje najlepsze osiagniecie to pypicie wodki z kolegami o godz 10 Ludzie zadziwiają mnie coraz bardziej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:39 am
*otwiera oczy... wstaje .... *
auuu ..... stressed ... jush nie bede pil .... przez ten alkochol czuje sie jak by mnie cosiq zbutowalo ..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:44 am
Nightcatt Aidanna Sir_Snajper Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * *bada puls i zaczyna butowac* ozyw sie addik exclaim exclaim exclaim on juz od wczoraj niezyje xd Kochany misio ktory wyznaje miloscco to za chlopczyk? eek HAHAHA nazwalismy go misio bo wyznal milosc mojej kolezanki... dzieki temu wygral 10 zl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:45 am
Vykk Julka Vykk hejka Nov... Julka ale o co fochasz sad ...nie fochaj bo... razz Bo co ?? ^^ zgwalcish mnie razz Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ninja nie przy ludziach blaugh wstydzisz sie ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:46 am
Julka Vykk Julka Vykk hejka Nov... Julka ale o co fochasz sad ...nie fochaj bo... razz Bo co ?? ^^ zgwalcish mnie razz Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ninja nie przy ludziach blaugh wstydzisz sie ?? blaugh nie .... jemu bardziej chodzi oto ,ze ktos moze kciec sie przylaczyc blaugh //edit: { i niemam tu na mysli oza ... stare }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:46 am
Julka Vykk Julka Vykk hejka Nov... Julka ale o co fochasz sad ...nie fochaj bo... razz Bo co ?? ^^ zgwalcish mnie razz Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ninja nie przy ludziach blaugh wstydzisz sie ?? blaugh no wiesz ....wole bardziej romantyczne miejsca ...a ludzie nie musza nic wiedziejc jesli mialoby miec miejsce takie zajscie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:47 am
dziecko mi spi i spi a ja chce wyjsc na spacer crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:47 am
Addik nie .... jemu bardziej chodzi oto ,ze ktos moze kciec sie przylaczyc blaugh nie musiales tego mowic blaugh ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:48 am
Nightcatt dziecko mi spi i spi a ja chce wyjsc na spacer crying a kiedy ostatni raz baterie wymieniłaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:48 am
Jaswinder Nightcatt dziecko mi spi i spi a ja chce wyjsc na spacer crying a kiedy ostatni raz baterie wymieniłaś? xd rozrabia wtedy kiedy nie trzeba a teraz spi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:49 am
Vykk Addik nie .... jemu bardziej chodzi oto ,ze ktos moze kciec sie przylaczyc blaugh nie musiales tego mowic blaugh ... xd No własnie... [podchodzi i znow mu przywala tabliczka w lep] Vykk... Tu na Gai zeczywiscie nie ma romantycznych miejsc... [smutek]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:50 am
witajcie 4laugh *wtoorlowooje sie ledwo zywa do gildi* uh.. *dopelz do fotela* *pac na fotel* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|