|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:32 am
Aidanna Sir_Snajper Aidanna hej tlumoki i inne ewenenementy blaugh witam *caluje raczki* tlumoki question no chyba za ja biggrin snajper!! *udaje ze do niego strzela* padnij zolniezu!! heart xd *pada na ziemie* pudlo biggrin qrde *siada na prostym krzesle i czysci karabin snajperski* zalalem go zubrowka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik no wiesh ... zawsze mozesh wyslac komorke w proboowce .... poczta xd [walniecie w łepetyne] jeszcze raz taki teks a nie bedziesz mogl sam miec dzieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka Nov... Julka ale o co fochasz sad ...nie fochaj bo... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:33 am
Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * leżeć... [zbutowanie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:33 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozzwald a ja wlasnie lubie lezec... biggrin sam? xd sam tez, ale najbardziej w towarzystwie... biggrin a czyimże to? jakiejs milej, wyjatkowej pani... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:34 am
Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * *bada puls i zaczyna butowac* ozyw sie addik exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:35 am
Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * Kurcze o tej porze pijany *patrzy na zegarek* no gratuluje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:35 am
Sir_Snajper Aidanna Sir_Snajper Aidanna hej tlumoki i inne ewenenementy blaugh witam *caluje raczki* tlumoki question no chyba za ja biggrin snajper!! *udaje ze do niego strzela* padnij zolniezu!! heart xd *pada na ziemie* pudlo biggrin qrde *siada na prostym krzesle i czysci karabin snajperski* zalalem go zubrowka crying *podchodzi i opierea sie ramionkami na glowie snajprea* no tu kipsko... kup sobie nowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:36 am
novelin Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * Kurcze o tej porze pijany *patrzy na zegarek* no gratuluje razz to ja go upilem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:36 am
Vykk hejka Nov... Julka ale o co fochasz sad ...nie fochaj bo... razz Bo co ?? ^^ zgwalcish mnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:37 am
Sir_Snajper Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * *bada puls i zaczyna butowac* ozyw sie addik exclaim exclaim exclaim on juz od wczoraj niezyje xd Kochany misio ktory wyznaje milosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:38 am
Julka Vykk hejka Nov... Julka ale o co fochasz sad ...nie fochaj bo... razz Bo co ?? ^^ zgwalcish mnie razz Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ninja nie przy ludziach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * Kurcze o tej porze pijany *patrzy na zegarek* no gratuluje razz moje najlepsze osiagniecie to pypicie wodki z kolegami o godz 10
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Sir_Snajper Addik witam .... *klania sie .... jeb .... lezy na podlodze nieprzytomny .... dryfi alkocholem i niema pulsu * *bada puls i zaczyna butowac* ozyw sie addik exclaim exclaim exclaim on juz od wczoraj niezyje xd Kochany misio ktory wyznaje miloscco to za chlopczyk? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|