|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:25 am
Aidanna hej tlumoki i inne ewenenementy blaugh witam *caluje raczki* tlumoki question no chyba za ja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:25 am
Sir_Snajper Vykk, daj mi swoje gg plosze *robi mila buzke* hehs .... szantazowal mnie .... ale sie niedalem ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:26 am
Sir_Snajper Vykk, daj mi swoje gg plosze *robi mila buzke* eme... WF?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:26 am
Vykk eee...kochanie stare ....ile razy mam powtarzac ze nie jestem Casanova... xp ...nie wprowaqdzaj ludzi w blad bo przyjdzie taki pan K i mu sie w glowie poprzewraca poknuje jakies podle plany i wiesz razz .... :* *daje buzika i przytula* blaugh Że kto ?? [ cry ... przeciez to tyko Gaia... sweatdrop ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:27 am
Ozzwald a ja wlasnie lubie lezec... biggrin sam? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:27 am
Julka eee...kochanie stare ....ile razy mam powtarzac ze nie jestem Casanova... xp ...nie wprowaqdzaj ludzi w blad bo przyjdzie taki pan K i mu sie w glowie poprzewraca poknuje jakies podle plany i wiesz razz .... :* *daje buzika i przytula* blaugh Że kto ?? [ cry ... przeciez to tyko Gaia... sweatdrop ]pan K=Kage....wiem ze gaia blaugh ale nie chce miec cybernetycznych dzieci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:28 am
Jaswinder Ozzwald a ja wlasnie lubie lezec... biggrin sam? xd sam tez, ale najbardziej w towarzystwie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Aidanna hej tlumoki i inne ewenenementy blaugh witam *caluje raczki* tlumoki question no chyba za ja biggrin snajper!! *udaje ze do niego strzela* padnij zolniezu!! heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hej tlumoki i inne ewenenementy blaugh tłumiki i inne eventy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:29 am
Vykk Julka eee...kochanie stare ....ile razy mam powtarzac ze nie jestem Casanova... xp ...nie wprowaqdzaj ludzi w blad bo przyjdzie taki pan K i mu sie w glowie poprzewraca poknuje jakies podle plany i wiesz razz .... :* *daje buzika i przytula* blaugh Że kto ?? [ cry ... przeciez to tyko Gaia... sweatdrop ] pan K=Kage....wiem ze gaia blaugh ale nie chce miec cybernetycznych dzieci blaugh no wiesh ... zawsze mozesh wyslac komorke w proboowce .... poczta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:30 am
Vykk Julka Że kto ?? [ cry ... przeciez to tyko Gaia... sweatdrop ] pan K=Kage....wiem ze gaia blaugh ale nie chce miec cybernetycznych dzieci blaugh eeeeeeeeeeeeeeeee... a kto mowi o jakis dzieciach... [foch domokun ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Ozzwald a ja wlasnie lubie lezec... biggrin sam? xd sam tez, ale najbardziej w towarzystwie... biggrin a czyimże to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|