|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:13 am
Ozzwald Jaswinder *ziew* *drapie się tylnią ła...nogą za uchem...* czesc... biggrin jak sie spalo ? redface w szkole byłam... wychodzę sobie po pierwszej lekcji... (mam zwolnienie z tej pierwszej też, ale musiałam lekcję poprowadzić) patrzę... a tu kurcze wychowawczyni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:14 am
Julka Ozzwald Julka Tez tak chcę... sweatdrop Jutro polski a dopiero 30 mam chemię... sweatdrop stressed scream gonk crying 30 to ja mam wyniki i odbieram swiadectwo ukonczenia szkoly... bo maturalego w tym roku niestety nie odbiore.... sad moge zapytac czemu ? bo oblalem napewno matme... a polski sie zobaczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaaaa wszystko mi sie pomieszalo bedzie mix xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wystrzelil sie z karabinu snajperskiego* witam ponownie *gleboki uklon i gleba* addik, wracamy do picia question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:15 am
Julka Ozzwald Julka Tez tak chcę... sweatdrop Jutro polski a dopiero 30 mam chemię... sweatdrop stressed scream gonk crying 30 to ja mam wyniki i odbieram swiadectwo ukonczenia szkoly... bo maturalego w tym roku niestety nie odbiore.... sad moge zapytac czemu ? zgadujmy... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:15 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder *ziew* *drapie się tylnią ła...nogą za uchem...* czesc... biggrin jak sie spalo ? redface w szkole byłam... wychodzę sobie po pierwszej lekcji... (mam zwolnienie z tej pierwszej też, ale musiałam lekcję poprowadzić) patrzę... a tu kurcze wychowawczyni... sweatdrop to cie zdenerwoje.. moj budzik zadzwonil o 12.48 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:16 am
Sir_Snajper *wystrzelil sie z karabinu snajperskiego* witam ponownie *gleboki uklon i gleba* addik, wracamy do picia question yyy .... niema mowy ..... na dzisiaj mi starczy .... niedam sie wam namoowic na wiecej ... *widzi 6 snajperoow *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:18 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder *ziew* *drapie się tylnią ła...nogą za uchem...* czesc... biggrin jak sie spalo ? redface w szkole byłam... wychodzę sobie po pierwszej lekcji... (mam zwolnienie z tej pierwszej też, ale musiałam lekcję poprowadzić) patrzę... a tu kurcze wychowawczyni... sweatdrop i co ci zrobila question stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|