|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:46 am
violleta no i jestem ^^ cos sie dzialo? blaugh witam ..... tak wogle to na gai narazie same noody ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:48 am
Addik violleta no i jestem ^^ cos sie dzialo? blaugh witam ..... tak wogle to na gai narazie same noody .... aaaahaaa ^^ eehz..ja podpisuje znow plytki.. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:50 am
violleta Addik violleta no i jestem ^^ cos sie dzialo? blaugh witam ..... tak wogle to na gai narazie same noody .... aaaahaaa ^^ eehz..ja podpisuje znow plytki.. gonk aha ... jak jush cos robish to rooob to na glos ... to przynajmniej bedzie co zkomentowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:55 am
Addik violleta Addik violleta no i jestem ^^ cos sie dzialo? blaugh witam ..... tak wogle to na gai narazie same noody .... aaaahaaa ^^ eehz..ja podpisuje znow plytki.. gonk aha ... jak jush cos robish to rooob to na glos ... to przynajmniej bedzie co zkomentowac xd CD1: teledyski: billy idol/bauhaus/sisters of mercy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:04 am
z dnia na dzien wstaje coraz pozniej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:05 am
Nightcatt bedzie tam dzisiaj Julka czy nie?? Nom jestem juz biggrin a co teskniliscie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:06 am
Ozzwald z dnia na dzien wstaje coraz pozniej.... z dnia na dzien nie chce mi sie wstawac i zakuwac do maturki... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:06 am
*ziew* *drapie się tylnią ła...nogą za uchem...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:07 am
cd2: teledyski: afi/anti-flag/nofx/sex pistols
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:08 am
Julka Ozzwald z dnia na dzien wstaje coraz pozniej.... z dnia na dzien nie chce mi sie wstawac i zakuwac do maturki... sweatdrop dlatego to jest jeden z powodow z ktorego sie ciesze... mam to juz za soba.. od 2 tyg. calkowicie wolny czlowiek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:08 am
violleta cd2: teledyski: afi/anti-flag/nofx/sex pistols Czesc zazd... tzn Vi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:09 am
Jaswinder *ziew* *drapie się tylnią ła...nogą za uchem...* czesc... biggrin jak sie spalo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:10 am
Ozzwald Julka Ozzwald z dnia na dzien wstaje coraz pozniej.... z dnia na dzien nie chce mi sie wstawac i zakuwac do maturki... sweatdrop dlatego to jest jeden z powodow z ktorego sie ciesze... mam to juz za soba.. od 2 tyg. calkowicie wolny czlowiek... Tez tak chcę... sweatdrop Jutro polski a dopiero 30 mam chemię... sweatdrop stressed scream gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:11 am
Julka violleta cd2: teledyski: afi/anti-flag/nofx/sex pistols Czesc zazd... tzn Vi biggrin hmm...zazd co? blaugh stare blaugh no ok ok no prosze ju nie piszcie tak blaugh heja Julka ^^ *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:11 am
Julka Ozzwald Julka Ozzwald z dnia na dzien wstaje coraz pozniej.... z dnia na dzien nie chce mi sie wstawac i zakuwac do maturki... sweatdrop dlatego to jest jeden z powodow z ktorego sie ciesze... mam to juz za soba.. od 2 tyg. calkowicie wolny czlowiek... Tez tak chcę... sweatdrop Jutro polski a dopiero 30 mam chemię... sweatdrop stressed scream gonk crying 30 to ja mam wyniki i odbieram swiadectwo ukonczenia szkoly... bo maturalego w tym roku niestety nie odbiore....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|