|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:33 am
sorka sweatdrop , nie wziolem dziś; leków ( eek jakich leków eek !?!) i mi sie wyrwało... a może to dlatego że zobaczyłem coś takiego pod swoim butem( eek )?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:34 am
Baliaur przeciwko ciuchom blaugh xp ścagaj jeszcze te wstąrzki ktorymi jestes przewiazana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:42 am
Cremmy sorka sweatdrop , nie wziolem dziś; leków ( eek jakich leków eek !?!) i mi sie wyrwało... a może to dlatego że zobaczyłem coś takiego pod swoim butem( eek )? heh a ja chiba niedlugo stwierdze ze tym czyms chiba sa moje pseudo wiersze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:51 am
BeeWolf_san Baliaur przeciwko ciuchom blaugh xp ścagaj jeszcze te wstąrzki ktorymi jestes przewiazana wink nie moge przykleily sie xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:55 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur przeciwko ciuchom blaugh xp ścagaj jeszcze te wstąrzki ktorymi jestes przewiazana wink nie moge przykleily sie xp domokun To może ci pomudz wyciaga lapki ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 6:05 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san Baliaur przeciwko ciuchom blaugh xp ścagaj jeszcze te wstąrzki ktorymi jestes przewiazana wink nie moge przykleily sie xp domokun To może ci pomudz wyciaga lapki ... domokun heke surprised ?? mozesh napisac "wyrazniej" bo ie zczailam stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 7:41 am
*pojawia sie nagle*Hej Omega choc no na chwile!!! xd wink *znika pozostawiajac za soba echo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:37 am
Melania Moon *pojawia sie nagle*Hej Omega choc no na chwile!!! xd wink *znika pozostawiajac za soba echo* Omi jest w szkole jeszcze bedzie bałodz puzno crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:25 am
Melania Moon *pojawia sie nagle*Hej Omega choc no na chwile!!! xd wink *znika pozostawiajac za soba echo* jestem ninja i ciekawych rzeczy sie dowiaduje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 10:30 am
Omega Sun Melania Moon *pojawia sie nagle*Hej Omega choc no na chwile!!! xd wink *znika pozostawiajac za soba echo* jestem ninja i ciekawych rzeczy sie dowiaduje gonk ja mam rączki tutaj :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 12:07 pm
Omega Sun Melania Moon *pojawia sie nagle*Hej Omega choc no na chwile!!! xd wink *znika pozostawiajac za soba echo* jestem ninja i ciekawych rzeczy sie dowiaduje gonk scream jakich rzeczy co sie stało ?? surprised eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 12:13 pm
BeeWolf_san scream jakich rzeczy co sie stało ?? surprised eek demoralizujesz nastolatki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:25 pm
Omega Sun BeeWolf_san scream jakich rzeczy co sie stało ?? surprised eek demoralizujesz nastolatki blaugh *zakłada garnitur* dzień dobry, mecenas Kukus Kukulković *poprawia krawat i rzuca teczkę na stół* jestem adwokatem pana *bierze głęboki wdech i moowi szybko na wydechu* BeeWoolfa III Konstynanowicza Kredensa w Mordę Trzask *łapie powietrze* jakie zarzuty mamy odrzucić i kiedy jest pani gotowa na konfrontację z podejrzanym i okazanie? pi.es. jestem również znany jako Adwokat Diabła twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:42 pm
Kukus *zakłada garnitur* dzień dobry, mecenas Kukus Kukulković *poprawia krawat i rzuca teczkę na stół* jestem adwokatem pana *bierze głęboki wdech i moowi szybko na wydechu* BeeWoolfa III Konstynanowicza Kredensa w Mordę Trzask *łapie powietrze* jakie zarzuty mamy odrzucić i kiedy jest pani gotowa na konfrontację z podejrzanym i okazanie? pi.es. jestem również znany jako Adwokat Diabła twisted sam wkopales swojego klienta wink Poza tym przyznal sie blaugh Kukus BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Deprawuje nieletnie ..! xp nie po raz pierwszy, nie po raz ostatni mam nadzieje ze poraz ostatni ! nie pierdol... doskonale wiemy wszyscy, że tobie to sprawia zbyt wiele frajdy byś przestał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|