|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:33 am
revcat Real_Twisted revcat mam sie bac? Bali powiedz cos jej..... mrgreen *polewa* ehhh nie ma to jak bimberek.... mrgreen pirate crying crying crying co ja znowu zrobilam crying crying pewnie dostane "losowego" ban za dokuczanie modowi xd twisted ooo nie Ty co najwyzej mozesz dostac buziaka.... redface ninja mrgreen to poprosze *nadstawia policzek* twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:37 am
Rev a co ja moge jej powiedziec?? twisted
*chleju chleju z gwinta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:37 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat mam sie bac? Bali powiedz cos jej..... mrgreen *polewa* ehhh nie ma to jak bimberek.... mrgreen pirate crying crying crying co ja znowu zrobilam crying crying pewnie dostane "losowego" ban za dokuczanie modowi xd twisted ooo nie Ty co najwyzej mozesz dostac buziaka.... redface ninja mrgreen to poprosze *nadstawia policzek* twisted xd *podchodzi, przytula i caluje slodko w policzek* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:38 am
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat mam sie bac? Bali powiedz cos jej..... mrgreen *polewa* ehhh nie ma to jak bimberek.... mrgreen pirate crying crying crying co ja znowu zrobilam crying crying pewnie dostane "losowego" ban za dokuczanie modowi xd twisted ooo nie Ty co najwyzej mozesz dostac buziaka.... redface ninja mrgreen to poprosze *nadstawia policzek* twisted xd *podchodzi, przytula i caluje slodko w policzek* redface redface dziekuje tago mi brakowalo redface whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:39 am
Baliaur Rev a co ja moge jej powiedziec?? twisted
*chleju chleju z gwinta* chyba juz nic tutaj moga tylko gesty pomoc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:41 am
revcat Baliaur Rev a co ja moge jej powiedziec?? twisted
*chleju chleju z gwinta* chyba juz nic tutaj moga tylko gesty pomoc mrgreen ale ja dziewczyn
zwlaszcza takich odjechanych nie bije rofl pirate
ja se Nirvany slucham ot co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Real_Twisted redface dziekuje tago mi brakowalo redface whee heart whee twisted nie ma za co mrgreen heart polecam sie na przyszlosc.... heart redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur revcat Baliaur Rev a co ja moge jej powiedziec?? twisted
*chleju chleju z gwinta* chyba juz nic tutaj moga tylko gesty pomoc mrgreen ale ja dziewczyn
ja se Nirvany slucham ot co! scream NIRVANA RLZ scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:42 am
Baliaur revcat Baliaur Rev a co ja moge jej powiedziec?? twisted
ja se Nirvany slucham ot co! ja mialem na mysli gesty mile Bali czyli caluski, buziaczki, przytulaski... mrgreen kusza co sie ze mna dzieje? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Real_Twisted redface dziekuje tago mi brakowalo redface whee heart whee twisted nie ma za co mrgreen heart polecam sie na przyszlosc.... heart redface mrgreen a gdzie "nyu" ?? xd heart domokun cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Real_Twisted redface dziekuje tago mi brakowalo redface whee heart whee twisted nie ma za co mrgreen heart polecam sie na przyszlosc.... heart redface mrgreen heart twisted mozesz byc pewien ze skorzystam jeszcze twisted heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:43 am
revcat Baliaur revcat Baliaur Rev a co ja moge jej powiedziec?? twisted
ja se Nirvany slucham ot co! ja mialem na mysli gesty mile Bali czyli caluski, buziaczki, przytulaski... mrgreen kusza co sie ze mna dzieje? eek stare nie obrazajac Bali nie gustuje w kobietach stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:45 am
Real_Twisted revcat Baliaur revcat Baliaur Rev a co ja moge jej powiedziec?? twisted
ja se Nirvany slucham ot co! ja mialem na mysli gesty mile Bali czyli caluski, buziaczki, przytulaski... mrgreen kusza co sie ze mna dzieje? eek stare nie obrazajac Bali nie gustuje w kobietach stare twisted mialem na mysli buziaczki, caluski, przytulaski odemnie dla Ciebie a nie od Bali... mrgreen redface heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:46 am
revcat mialem na mysli buziaczki, caluski, przytulaski odemnie dla Ciebie a nie od Bali... mrgreen redface heart mrgreen a redface to zawsze chetna redface xd whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:47 am
Real_Twisted revcat mialem na mysli buziaczki, caluski, przytulaski odemnie dla Ciebie a nie od Bali... mrgreen redface heart mrgreen a redface to zawsze chetna redface xd whee heart whee twisted do uslug moja droga.... mrgreen 4laugh heart redface 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|