|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 10:39 pm
Üdvözöllek! Malreni vagyok a Guild alkapitánya és a tegnap esti 4.8-as erősségű Budapesti földrengés túlélője...
Remélem aktív és hasznos tagja leszel kis közösségünknek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 12:10 am
Üdv! Én is újpesti vagyok! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 12:22 am
Hehee... Igyekezni fogok! =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 12:47 am
sziasztok eddig nem sok helyre írtam! ajánlom a Fusion Fantasyt nagyon jó játék bogcsa1013 inditotta. biggrin ha esetleg lenne valakinek fölös Zodiacal ruhakollekciója akkor légyszíves szoljatok. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 11:21 am
Édes vagy, Bálint, de nem itt kéne reklámozni az RP-t. És üdv a guildben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2011 6:44 am
Szóval bemutatkozom: Gyöngyi, Pécsi vagyok, 10 éves koromban kivándoroltunk Svájcba, késöbb spanyol származású férjemmel dél-Franciaországba, van egy 2 éves kisfiam. Gaián vagyok 1 éve, sokat adok-veszek és gyüjtögetem az aranyat hogy szépítgethessem avatáromat. Nem vagyok nagyon "beszédes", de nyugodtan írhattok nekem. cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2011 11:39 am
Üdvözlégy a körünkben. Napsi vagyok, az egyik moderátor, és lelkes életben tartója a guildnek. rofl magyarul sokat jár a szám ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 7:14 am
heart Sziasztok! blaugh Szólítsatok Lunának! Nos hát... én elég régóta gaiázom már! Több karim is van, de szinte csak ezzel játszom! 4laugh Összességében szeretek dumálni... de sok szmájlit meg sok értelmetlen szót használok! Szóval akit ez idegesít, attól előre elnézést kérek. sweatdrop Szeretek még rajzolni, videót szerkeszteni, meg szoktam egyéb kis hobbi-cuccokat! szeretek pl. képeket megszerkeszteni, csinosítani a géppel! biggrin Ó meg persze szeretek zenét hallgatni.... magam is zenélek! pirate Úgyértem... 'zenélek' = zongorát tanulok! (És tökre szeretem!) Tökre örülök, h. van ilyen Magyar klán...! mrgreen heart És nagyon köszönöm, hogy bevettetek! heart U.i.: Ja és igen... tudom! Sokat használom a 'tök' szócskát! talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 11:05 am
xX-LunAlice-Xx heart Sziasztok! blaugh Szólítsatok Lunának! Nos hát... én elég régóta gaiázom már! Több karim is van, de szinte csak ezzel játszom! 4laugh Összességében szeretek dumálni... de sok szmájlit meg sok értelmetlen szót használok! Szóval akit ez idegesít, attól előre elnézést kérek. sweatdrop Szeretek még rajzolni, videót szerkeszteni, meg szoktam egyéb kis hobbi-cuccokat! szeretek pl. képeket megszerkeszteni, csinosítani a géppel! biggrin Ó meg persze szeretek zenét hallgatni.... magam is zenélek! pirate Úgyértem... 'zenélek' = zongorát tanulok! (És tökre szeretem!) Tökre örülök, h. van ilyen Magyar klán...! mrgreen heart És nagyon köszönöm, hogy bevettetek! heart U.i.: Ja és igen... tudom! Sokat használom a 'tök' szócskát! talk2hand Szia. Én meg Kisrajczy vagyok, aki rímelget néhanapján ... aktivizálja magát (azaz túl sokat beszélek, néhanapján...). Reméljük, örülni fogsz a Guildnak. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 11:18 am
III_Kisrajczy_III xX-LunAlice-Xx heart Sziasztok! blaugh Szólítsatok Lunának! Nos hát... én elég régóta gaiázom már! Több karim is van, de szinte csak ezzel játszom! 4laugh Összességében szeretek dumálni... de sok szmájlit meg sok értelmetlen szót használok! Szóval akit ez idegesít, attól előre elnézést kérek. sweatdrop Szeretek még rajzolni, videót szerkeszteni, meg szoktam egyéb kis hobbi-cuccokat! szeretek pl. képeket megszerkeszteni, csinosítani a géppel! biggrin Ó meg persze szeretek zenét hallgatni.... magam is zenélek! pirate Úgyértem... 'zenélek' = zongorát tanulok! (És tökre szeretem!) Tökre örülök, h. van ilyen Magyar klán...! mrgreen heart És nagyon köszönöm, hogy bevettetek! heart U.i.: Ja és igen... tudom! Sokat használom a 'tök' szócskát! talk2hand Szia. Én meg Kisrajczy vagyok, aki rímelget néhanapján ... aktivizálja magát (azaz túl sokat beszélek, néhanapján...). Reméljük, örülni fogsz a Guildnak. biggrin Hellóó, Kisrajczy, aki rímelgetsz néha napján! xd Már most örülök a guildnak, szal nem kell sokat remélni! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 11:20 am
xX-LunAlice-Xx III_Kisrajczy_III xX-LunAlice-Xx heart Sziasztok! blaugh Szólítsatok Lunának! Nos hát... én elég régóta gaiázom már! Több karim is van, de szinte csak ezzel játszom! 4laugh Összességében szeretek dumálni... de sok szmájlit meg sok értelmetlen szót használok! Szóval akit ez idegesít, attól előre elnézést kérek. sweatdrop Szeretek még rajzolni, videót szerkeszteni, meg szoktam egyéb kis hobbi-cuccokat! szeretek pl. képeket megszerkeszteni, csinosítani a géppel! biggrin Ó meg persze szeretek zenét hallgatni.... magam is zenélek! pirate Úgyértem... 'zenélek' = zongorát tanulok! (És tökre szeretem!) Tökre örülök, h. van ilyen Magyar klán...! mrgreen heart És nagyon köszönöm, hogy bevettetek! heart U.i.: Ja és igen... tudom! Sokat használom a 'tök' szócskát! talk2hand Szia. Én meg Kisrajczy vagyok, aki rímelget néhanapján ... aktivizálja magát (azaz túl sokat beszélek, néhanapján...). Reméljük, örülni fogsz a Guildnak. biggrin Hellóó, Kisrajczy, aki rímelgetsz néha napján! xd Már most örülök a guildnak, szal nem kell sokat remélni! 3nodding ( Én máris kedvelem a csajt ... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 11:22 am
III_Kisrajczy_III xX-LunAlice-Xx III_Kisrajczy_III xX-LunAlice-Xx heart Sziasztok! blaugh Szólítsatok Lunának! Nos hát... én elég régóta gaiázom már! Több karim is van, de szinte csak ezzel játszom! 4laugh Összességében szeretek dumálni... de sok szmájlit meg sok értelmetlen szót használok! Szóval akit ez idegesít, attól előre elnézést kérek. sweatdrop Szeretek még rajzolni, videót szerkeszteni, meg szoktam egyéb kis hobbi-cuccokat! szeretek pl. képeket megszerkeszteni, csinosítani a géppel! biggrin Ó meg persze szeretek zenét hallgatni.... magam is zenélek! pirate Úgyértem... 'zenélek' = zongorát tanulok! (És tökre szeretem!) Tökre örülök, h. van ilyen Magyar klán...! mrgreen heart És nagyon köszönöm, hogy bevettetek! heart U.i.: Ja és igen... tudom! Sokat használom a 'tök' szócskát! talk2hand Szia. Én meg Kisrajczy vagyok, aki rímelget néhanapján ... aktivizálja magát (azaz túl sokat beszélek, néhanapján...). Reméljük, örülni fogsz a Guildnak. biggrin Hellóó, Kisrajczy, aki rímelgetsz néha napján! xd Már most örülök a guildnak, szal nem kell sokat remélni! 3nodding ( Én máris kedvelem a csajt ... ) *irul-pirul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2011 5:27 am
Üdv az új tagoknak! wink Hehe, ahogy látom itten Kisrajczy és LunAlice kezdenek kijönni. smile Csak vigyázz LunAlice, mert Kisrajczy mostanában barátnő kereső kedvében van. razz Na persze ez nem baj, majd meglátjátok mi lesz, ha egyáltalán lesz valami. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|