|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:43 pm
Kiray Shizuka18 Kiray ani to ani to po pierwsze jakby chciala flirtowac to ma Nas, a dokladnie mnie xd po drugie odrabiac prace domowa o tej porze?? napewno nie zapewne czyta jakies pisemko dla pan lub inna lekture Was, a dokladniej Ciebie mam do flirtu?? hmm..ciekawe ciekawe smile no alez oczywiscie na mnie zawsze mozesz liczyc *przysiada sie blizej* *przysuwa sie* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:44 pm
Ozzwald Jaswinder tiaaak!!!!!! 4laugh do łoożeczkaaa!!! *łapie się rączkami za szyjkę Ozza* *bierze ja na rece, caluje izanosi do pokoju, kladzie ja na luzeczku* wedle zyczenia ksiezniczko... mam zostac z Toba w luzeczku czy dac ci spac w samotnosci ? 4laugh możesz zostać... *przytula się i zasypia* branoć... ZzZzZzZzZzZz... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:45 pm
Shizuka18 Kiray Shizuka18 Kiray ani to ani to po pierwsze jakby chciala flirtowac to ma Nas, a dokladnie mnie xd po drugie odrabiac prace domowa o tej porze?? napewno nie zapewne czyta jakies pisemko dla pan lub inna lekture Was, a dokladniej Ciebie mam do flirtu?? hmm..ciekawe ciekawe smile no alez oczywiscie na mnie zawsze mozesz liczyc *przysiada sie blizej* *przysuwa sie* smile jak czytasz kryminaly to moze najwyzsza pora przerzucic sie na romanse wink *obejmuje ja delikatnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:45 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder tiaaak!!!!!! 4laugh do łoożeczkaaa!!! *łapie się rączkami za szyjkę Ozza* *bierze ja na rece, caluje izanosi do pokoju, kladzie ja na luzeczku* wedle zyczenia ksiezniczko... mam zostac z Toba w luzeczku czy dac ci spac w samotnosci ? 4laugh możesz zostać... *przytula się i zasypia* branoć... ZzZzZzZzZzZz... 3nodding *wsuwa reke pod bluzke Jas* i patrzy jak zasypia... tylko nie chrap wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:47 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder tiaaak!!!!!! 4laugh do łoożeczkaaa!!! *łapie się rączkami za szyjkę Ozza* *bierze ja na rece, caluje izanosi do pokoju, kladzie ja na luzeczku* wedle zyczenia ksiezniczko... mam zostac z Toba w luzeczku czy dac ci spac w samotnosci ? 4laugh możesz zostać... *przytula się i zasypia* branoć... ZzZzZzZzZzZz... 3nodding *wsuwa reke pod bluzke Jas* i patrzy jak zasypia... tylko nie chrap wink chrrr.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:47 pm
Kiray Shizuka18 Kiray Shizuka18 Kiray ani to ani to po pierwsze jakby chciala flirtowac to ma Nas, a dokladnie mnie xd po drugie odrabiac prace domowa o tej porze?? napewno nie zapewne czyta jakies pisemko dla pan lub inna lekture Was, a dokladniej Ciebie mam do flirtu?? hmm..ciekawe ciekawe smile no alez oczywiscie na mnie zawsze mozesz liczyc *przysiada sie blizej* *przysuwa sie* smile jak czytasz kryminaly to moze najwyzsza pora przerzucic sie na romanse wink *obejmuje ja delikatnie* romansidla tez czytam wink a pare tygodni temu cztalam ksiazke w ktorej prawie ciagle sie seksili smile *przytula sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Jaswinder Sara... powiesz mi p�źniej co to za książka... ;] ta w ktorej sie seksili...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Sara... powiesz mi p�źniej co to za książka... ;] ta w ktorej sie seksili...? taaa... heart *śpi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:51 pm
Shizuka18 romansidla tez czytam wink a pare tygodni temu cztalam ksiazke w ktorej prawie ciagle sie seksili smile *przytula sie* hmm i co podobalo sie? co wtedy czulas jak to czytalas wink *delikatnie odsuwa jej kosmyk wlosow zeby zobaczyc jej oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:52 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Sara... powiesz mi p�źniej co to za książka... ;] ta w ktorej sie seksili...? taaa... heart *śpi* *tuli sie do niej* spij... a gdy sie obudzisz ja bede obok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:53 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder Sara... powiesz mi p�źniej co to za książka... ;] ta w ktorej sie seksili...? taaa... heart *śpi* *tuli sie do niej* spij... a gdy sie obudzisz ja bede obok... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:55 pm
Kiray Shizuka18 romansidla tez czytam wink a pare tygodni temu cztalam ksiazke w ktorej prawie ciagle sie seksili smile *przytula sie* hmm i co podobalo sie? co wtedy czulas jak to czytalas wink *delikatnie odsuwa jej kosmyk wlosow zeby zobaczyc jej oczy* jakby mi sie nie podobala to bym jej nie kupowala smile zawsze przed kupnem musze fragment przeczytac biggrin czas juz na mnie sad papatki . milych i kolorowych snow *przytula wszystkich po kolei a najmocniej Kiray'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:57 pm
Shizuka18 Kiray Shizuka18 romansidla tez czytam wink a pare tygodni temu cztalam ksiazke w ktorej prawie ciagle sie seksili smile *przytula sie* hmm i co podobalo sie? co wtedy czulas jak to czytalas wink *delikatnie odsuwa jej kosmyk wlosow zeby zobaczyc jej oczy* jakby mi sie nie podobala to bym jej nie kupowala smile zawsze przed kupnem musze fragment przeczytac biggrin czas juz na mnie sad papatki . milych i kolorowych snow *przytula wszystkich po kolei a najmocniej Kiray'a* to moze chociaz calusa na pozegnanie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|