|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:07 pm
sweet_chii jakis taki dziwny jestes... hm... zdradzasz mnie z kims? *surowy wzrok* whee muahahahhahhahahaaah!!!!! *turla sie po podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:07 pm
opcy sweet_chii Vykk sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding hejka... co sie stalo? czemu wszyscy mnie trzykropkiem witaja? surprised wypraszam sobie! ja postawilem wiecej niz try kropki.......... 3nodding xd och... przepraszam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding hejka... co sie stalo? czemu wszyscy mnie trzykropkiem witaja? surprised ja nic zlego nie robie...przywitalem sie... jakis taki dziwny jestes... hm... zdradzasz mnie z kims? *surowy wzrok* whee zdradzam eek ...przeciez powiedizalas ze nie chcesz zadnych zwiazkow wiec nie moge eek pozatym nie gadalismy od dluzszego czasu... eek ....eee nie na dazam za kobietami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *zieeeeeeeeeew* idu spac... jutro cięshki dzien mnie czeka 3nodding dobranoc dupeczki heart xd papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:09 pm
violleta novelin violleta *bierze i siada na podlodze i patrzy sie na pozostalych* ..*otwiera* Zdrowie..wam.. *pije* *Przysiada się. Wyciąga piersi* - hmm to za co pijemy? whee za co? yhh...za eksow eehz..nie sorry...ja moge yyy..aa wszystko mi jedno...za co panienka chce? *patrzy sie na Novelin i usmiecha do Marlly* za gildie i nas bylo jush wczoraj wiec nie bedziemy sie powtarzac 4laugh *podnosi buteleczke* za wszystkich mezczyzn 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:09 pm
*Siedzi na ciezkim wiktorianskim fotelu i obserwuje wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:10 pm
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii co sie stalo? czemu wszyscy mnie trzykropkiem witaja? surprised ja nic zlego nie robie...przywitalem sie... jakis taki dziwny jestes... hm... zdradzasz mnie z kims? *surowy wzrok* whee zdradzam eek ...przeciez powiedizalas ze nie chcesz zadnych zwiazkow wiec nie moge eek pozatym nie gadalismy od dluzszego czasu... eek ....eee nie na dazam za kobietami xp a ty sie na zartach nie znasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gul gul* ..idzie do pokoju...*kshjs;s* dolacza do dziewczyn...*otwiera vodke..i nalewa* oszeeesz ze mna nie jest dobrze... neutral ja nie pijam vodki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*siedzi na podlodze i obslinia ja mackami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *zieeeeeeeeeew* idu spac... jutro cięshki dzien mnie czeka 3nodding dobranoc dupeczki heart xd paptasie 4laugh *gul gul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:11 pm
hm... ja juz bede zmykac, fiza wzywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:12 pm
violleta *gul gul* ..idzie do pokoju...*kshjs;s* dolacza do dziewczyn...*otwiera vodke..i nalewa* oszeeesz ze mna nie jest dobrze... neutral ja nie pijam vodki... *wyciaga bimberek* 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:12 pm
violleta *gul gul* ..idzie do pokoju...*kshjs;s* dolacza do dziewczyn...*otwiera vodke..i nalewa* oszeeesz ze mna nie jest dobrze... neutral ja nie pijam vodki... ej no ...czemu pijecie beze mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:13 pm
sweet_chii hm... ja juz bede zmykac, fiza wzywa xd papa *pijana macha lapka* uuszz...pol juz poszlo eek gonk ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|