|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:01 pm
novelin sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding Gdyby Warszawa byłą bliżej to bym się wybrała. smile ech... szkoda sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:01 pm
sweet_chii opcy sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding witam............. co tak bez entuzjazmu? standardowo......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding hejka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly violleta Marlly hmmm poczekaj kwile^^ *podchodzi do sciany... odsuwa obraz...* ninja ninja ninja *otwiera tajna skrytke^^* *wyciaga buteleczki roznych trunkow(w tym bimberek)* 4laugh aaa masz moze yhm....smirnoff ice? bo az tak pic to mi sie nie chce blaugh yyy poczekaj... *zaglada to skrytki* jest 3nodding *podaje buteleczke* *bierze i siada na podlodze i patrzy sie na pozostalych* ..*otwiera* Zdrowie..wam.. *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:03 pm
Vykk sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding hejka... co sie stalo? czemu wszyscy mnie trzykropkiem witaja? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta Marlly violleta Marlly hmmm poczekaj kwile^^ *podchodzi do sciany... odsuwa obraz...* ninja ninja ninja *otwiera tajna skrytke^^* *wyciaga buteleczki roznych trunkow(w tym bimberek)* 4laugh aaa masz moze yhm....smirnoff ice? bo az tak pic to mi sie nie chce blaugh yyy poczekaj... *zaglada to skrytki* jest 3nodding *podaje buteleczke* *bierze i siada na podlodze i patrzy sie na pozostalych* ..*otwiera* Zdrowie..wam.. *pije* *dosiada sie*... whee hmmm bimberek zostawie na pooozniej^^ *bierze smirnoff ice* *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:05 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding hejka... co sie stalo? czemu wszyscy mnie trzykropkiem witaja? surprised ja nic zlego nie robie...przywitalem sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:05 pm
yyy 4laugh teoretycznie mozna tak stwierdzic... ale jedna impreze jush zaliczylam whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:06 pm
*zieeeeeeeeeew* idu spac... jutro cięshki dzien mnie czeka 3nodding dobranoc dupeczki heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Vykk sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding hejka... co sie stalo? czemu wszyscy mnie trzykropkiem witaja? surprised wypraszam sobie! ja postawilem wiecej niz try kropki.......... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii kto bedzie na konwencie Maelstrom w Warszawie w sobote? 3nodding hejka... co sie stalo? czemu wszyscy mnie trzykropkiem witaja? surprised ja nic zlego nie robie...przywitalem sie... jakis taki dziwny jestes... hm... zdradzasz mnie z kims? *surowy wzrok* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|