|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:48 pm
narka abysian [ Kaku ] Vykk [ Kaku ] Vykk prawdopodobnie bo innego doswiadczenia nie widze blaugh i bywaj Ozz brzmi jakbys byl jego dziewczyna xd raczej ajkbym znal jego ograniczenia xd whee blaugh mhm, wiec skad tak dobrze znasz ograniczenia w tej intymnej swerze jego zycia? ma sie wkoncu swoje umiejetnosci blaugh ...pozatym to nie ja mam rozdwojenie jazni blaugh i nie ja podrywam siebie tylko 2 jazn tego pana probowala mnie poderwac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:48 pm
Oj, panie Vykku, uwazaj pan na slowa, jak cos do mnie masz, to glosno i wyraznie, zeby wszyscy zrozumieli (lacznie z takim prostakiem jak ja).. Poza tym... co Ty o mnie mozesz wiedziec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:49 pm
]Goth bless[ Oj, panie Vykku, uwazaj pan na slowa, jak cos do mnie masz, to glosno i wyraznie, zeby wszyscy zrozumieli (lacznie z takim prostakiem jak ja).. Poza tym... co Ty o mnie mozesz wiedziec? ja do ciebie nic nie mam...wiedziec....hmmm...w sumie to mam zakaz zblizania sie do Ib ale nie rozmowy blaugh ...a tego mi nie mozesz zabronic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:50 pm
//Now Playing: Aphex Twin [Drukqs CD1 #01] Jynweythek Ylow [2:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat opcy bo ja haker jestem! co nie?!?! no 3nodding xd a potrafish mi się włamać na gaiowe konto? wink oczywiscie!! 3nodding mama mi kupila zestaw do samodzielnego rozkręcania klamek "Mały Psychiatyk" xd maj master whee yey ... ale ty zdolny 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Atmosfera się zagęszcza...
WinAmp: Anathema - Are you there
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:51 pm
heja..again... *je czekolade* ktos chce sie poczestowac? *rozglada sie i patrzy kto jest..* *mysli* kogo by tu przytulic? blaugh ..chelejemy dzis? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat maj master whee yey ... ale ty zdolny 4laugh no oczywiscie ze zdolny........ jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:53 pm
violleta heja..again... *je czekolade* ktos chce sie poczestowac? *rozglada sie i patrzy kto jest..* *mysli* kogo by tu przytulic? blaugh ..chelejemy dzis? ^^ ^^ *skacze na nia* *megasiarski uscissski* yaay heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta heja..again... *je czekolade* ktos chce sie poczestowac? *rozglada sie i patrzy kto jest..* *mysli* kogo by tu przytulic? blaugh ..chelejemy dzis? ^^ hmmm...nie kus nie kus whee ... opcy ona ma 13 lat...nie wstyd ci??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat maj master whee yey ... ale ty zdolny 4laugh no oczywiscie ze zdolny........ jakie masz majtki? redface redface redface whee musze zobaczyc *patshy* kolor- koperkowy roosh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:54 pm
novelin Atmosfera się zagęszcza... WinAmp: Anathema - Are you there winamp to syf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|