|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Ozzwald legendarny serwer.. nie zabezpieczony... na nim sie szkola hackerzy... jak na niego wejdziesz to jestes gosc... wink O.o opcy, mistrzu.. potrafish tam wejsc? no ba........ ja tam se wszystkie moje programy i dane przekopiowalem zeby moj komputer oszczedzac... 3nodding xd O.o. mistrzu... *składa ukłony* ty to jestes gość 3nodding bo ja haker jestem! co nie?!?! ...no ba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:43 pm
*wpada przez dziure w dachu* *wstaje, rozglada sie* siemano all blaugh whee *psssytul dla wsssystkich* 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy bo ja haker jestem! co nie?!?! no 3nodding xd a potrafish mi się włamać na gaiowe konto? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Morcheeba [Who Can You Trust? #11] Almost Done [6:38] jak ja uwielbiem ten moment jak Skye spiewa Quote: I thank you.. I'd love to catch your throat.... xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:44 pm
Zaczyna się inteligentnie a konczy na dupie smile
Typowe xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat opcy bo ja haker jestem! co nie?!?! no 3nodding xd a potrafish mi się włamać na gaiowe konto? wink oto ta najglosniej krzyczaca, ze hacking jest ble blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Vykk prawdopodobnie bo innego doswiadczenia nie widze blaugh i bywaj Ozz brzmi jakbys byl jego dziewczyna xd raczej ajkbym znal jego ograniczenia xd whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:45 pm
...dobra ...to ja lecę ...trzymajcie się ludzie - miłej nocki ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:46 pm
hejka marlly ]Goth bless[ Vykk prawdopodobnie bo innego doswiadczenia nie widze blaugh i bywaj Ozz Ale pewnie pan Casanova, bedzie wiedzial najlepiej, prawda? nie wiem jak casanova...a ja:moze nie najlepiej ale zaloze sie ze lepiej niz ty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk [ Kaku ] Vykk prawdopodobnie bo innego doswiadczenia nie widze blaugh i bywaj Ozz brzmi jakbys byl jego dziewczyna xd raczej ajkbym znal jego ograniczenia xd whee blaugh mhm, wiec skad tak dobrze znasz ograniczenia w tej intymnej swerze jego zycia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Kitty ShadowCat opcy bo ja haker jestem! co nie?!?! no 3nodding xd a potrafish mi się włamać na gaiowe konto? wink oto ta najglosniej krzyczaca, ze hacking jest ble blaugh ninja bo jest.. zły hacking jest zły 3nodding ale jak pozwole sie włamać to to jest jush dobre 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat opcy bo ja haker jestem! co nie?!?! no 3nodding xd a potrafish mi się włamać na gaiowe konto? wink oczywiscie!! 3nodding mama mi kupila zestaw do samodzielnego rozkręcania klamek "Mały Psychiatyk" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|