|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:34 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald legendarny serwer.. nie zabezpieczony... na nim sie szkola hackerzy... jak na niego wejdziesz to jestes gosc... wink O.o opcy, mistrzu.. potrafish tam wejsc? no ba........ ja tam se wszystkie moje programy i dane przekopiowalem zeby moj komputer oszczedzac... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:34 pm
Kitty ShadowCat kto z was lubi tibię? ja w to proobooje grac ale to nudne sweatdrop tylko się chodzi i zabija szczury xp ja gralem w Tibie mnie nawet wciagnela, na poczatku faktycznie zabijasz tylko szczury jednak pozniej jest wielki wybor wrogow a kim grasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:35 pm
Kiray Kitty ShadowCat kto z was lubi tibię? ja w to proobooje grac ale to nudne sweatdrop tylko się chodzi i zabija szczury xp ja gralem w Tibie mnie nawet wciagnela, na poczatku faktycznie zabijasz tylko szczury jednak pozniej jest wielki wybor wrogow a kim grasz? ...raju, jak ja to ścierwo zobaczyłem to od razu "delete" i tego więcej oglądać nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:36 pm
Kiray Kitty ShadowCat kto z was lubi tibię? ja w to proobooje grac ale to nudne sweatdrop tylko się chodzi i zabija szczury xp ja gralem w Tibie mnie nawet wciagnela, na poczatku faktycznie zabijasz tylko szczury jednak pozniej jest wielki wybor wrogow a kim grasz? 1 level... jestem wiesniaczką 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
...ale ludzi wywiało, że ni chu-chu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat Ozzwald legendarny serwer.. nie zabezpieczony... na nim sie szkola hackerzy... jak na niego wejdziesz to jestes gosc... wink O.o opcy, mistrzu.. potrafish tam wejsc? no ba........ ja tam se wszystkie moje programy i dane przekopiowalem zeby moj komputer oszczedzac... 3nodding xd O.o. mistrzu... *składa ukłony* ty to jestes gość 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ novelin Chociaż słyszałam, że takie gry stres rozładowywują i pomagają się 'wyżyć' - więc może sprę kiedyś. wink Dobrego sexu i tak nic nie zastapi... Haha! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:41 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Ozzwald legendarny serwer.. nie zabezpieczony... na nim sie szkola hackerzy... jak na niego wejdziesz to jestes gosc... wink O.o opcy, mistrzu.. potrafish tam wejsc? no ba........ ja tam se wszystkie moje programy i dane przekopiowalem zeby moj komputer oszczedzac... 3nodding xd O.o. mistrzu... *składa ukłony* ty to jestes gość 3nodding bo ja haker jestem! co nie?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|