|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:14 pm
PointZer0 Panowie , może dość agrasywnej argumentacji na dzień dzisiejszy , co ? Prawda jest taka że Linkin MOOOOŻE ( ielkie i szerokie ) wie coś na temat , ale Linkin , gdybyś Hackerem był , nie siedziałbyś teraz tu , ani TYMBARDZIEJ nie wychwalał się co umiesz. Ucze sie dopiero i dlatego sie ciesze z tego co teraz umiem bo nigdy teego nie umialem! Czy to az tak trudno pojac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:14 pm
opcy slucham se : Morcheeba [Charango #06] What NY couples fight about [6:15] jeden z niewelu znosnych kawalkow na tej plycie....... 3nodding Now Playing : C-Bool - Hous Baby heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:15 pm
opcy BeeWolf_san Aidanna hackerstwo jest Beeee.... no no no... niewolno... jak ktos sie wlamie na komp to wiem na kogo zwalic mylisz sie ja jestem Bee ... cyklon be Cyklon cacy , jude be
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy slucham se : Morcheeba [Charango #06] What NY couples fight about [6:15] jeden z niewelu znosnych kawalkow na tej plycie....... 3nodding a masz ta nowa morczibe co kilka dni temu wyszla ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf_san Aidanna hackerstwo jest Beeee.... no no no... niewolno... jak ktos sie wlamie na komp to wiem na kogo zwalic mylisz sie ja jestem Bee ... cyklon be Nain {KUSZA} ... Jude be Cyklon Cacy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:17 pm
Kitty ShadowCat dobre hackerstwo jest dobre, a złe hackerstwo jest złe 3nodding A tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre :0 ... Ide na Voodke bo głupieje ... v****a Rules.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:17 pm
racqel opcy slucham se : Morcheeba [Charango #06] What NY couples fight about [6:15] jeden z niewelu znosnych kawalkow na tej plycie....... 3nodding a masz ta nowa morczibe co kilka dni temu wyszla ? a wyszla....??? czyzby newslettery z allmusic mnie zawiodly?? czy po prostu przegampilem...... *sprawdza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:18 pm
Kitty ShadowCat dobre hackerstwo jest dobre, a złe hackerstwo jest złe 3nodding W zasadzie nie ma Tutaj podziału. Czy dobre hackerstwo jest wtedy gdy ktoś chce wykombinować hasło po dostępnych informacjach o danej personie wzietych z podesłanych mu ankiet czy maila , po to żeby zwędzić mu kilkaset złotych z konta bankowego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:18 pm
wszyscy dzisiaj jacys spieci jestescie..ide sobie od was...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao wszyscy dzisiaj jacys spieci jestescie..ide sobie od was... a co tez chcesz... moge cie spiac a raczej zapiac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel opcy slucham se : Morcheeba [Charango #06] What NY couples fight about [6:15] jeden z niewelu znosnych kawalkow na tej plycie....... 3nodding a masz ta nowa morczibe co kilka dni temu wyszla ? a wyszla....??? czyzby newslettery z allmusic mnie zawiodly?? czy po prostu przegampilem...... *sprawdza* czy to tylko singiel- te wszystkie plakaty ktore mijam po drodze do pracy... ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:20 pm
PointZer0 Kitty ShadowCat dobre hackerstwo jest dobre, a złe hackerstwo jest złe 3nodding W zasadzie nie ma Tutaj podziału. Czy dobre hackerstwo jest wtedy gdy ktoś chce wykombinować hasło po dostępnych informacjach o danej personie wzietych z podesłanych mu ankiet czy maila , po to żeby zwędzić mu kilkaset złotych z konta bankowego ? neee. to jest złee! to jest złodziejskie! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|