|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:07 pm
Panowie , może dość agrasywnej argumentacji na dzień dzisiejszy , co ? Prawda jest taka że Linkin MOOOOŻE ( ielkie i szerokie ) wie coś na temat , ale Linkin , gdybyś Hackerem był , nie siedziałbyś teraz tu , ani TYMBARDZIEJ nie wychwalał się co umiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:08 pm
racqel ta. ale ja mam od razu takie wkrety, myslalem, ze zrobiles z niego taka serie obrazkow, coraz bardziej zniknietych, az w koncu nie zostaje nic i pewnego dnia ludzie zaczynaja sie dziwi. "Czy Rufus nie mial kiedys przypadkiem w sygnaturze takiego Scruff'a?" ale na prozno, bo on juz sie dawno zniknal, bo nikt nie zwracal na niego wczesnij uwagi... Dobre eek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...hm...niezły pomysł ...(jakież to romantyczne crying xd ) Romantyczny to jestem ja siedzac na sedesie. .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Panowie , może dość agrasywnej argumentacji na dzień dzisiejszy , co ? Prawda jest taka że Linkin MOOOOŻE ( ielkie i szerokie ) wie coś na temat , ale Linkin , gdybyś Hackerem był , nie siedziałbyś teraz tu , ani TYMBARDZIEJ nie wychwalał się co umiesz. *staje za Zerem* no własnie... hackerstwo złe.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Panowie , może dość agrasywnej argumentacji na dzień dzisiejszy , co ? Prawda jest taka że Linkin MOOOOŻE ( ielkie i szerokie ) wie coś na temat , ale Linkin , gdybyś Hackerem był , nie siedziałbyś teraz tu , ani TYMBARDZIEJ nie wychwalał się co umiesz. ...jak to dość agresywnej argumentacji?! scream ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:09 pm
Kitty ShadowCat LINKIN chyba nie wie do kogo m�wi, mistrzu 3nodding Kitt nie dramatyzuj.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:10 pm
Kitty ShadowCat PointZer0 Panowie , może dość agrasywnej argumentacji na dzień dzisiejszy , co ? Prawda jest taka że Linkin MOOOOŻE ( ielkie i szerokie ) wie coś na temat , ale Linkin , gdybyś Hackerem był , nie siedziałbyś teraz tu , ani TYMBARDZIEJ nie wychwalał się co umiesz. *staje za Zerem* no własnie... hackerstwo złe.. ninja to co niszczy jest zle ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hackerstwo jest Beeee....
no no no... niewolno... jak ktos sie wlamie na komp to wiem na kogo zwalic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Ozzwald [LINKIN] ]Goth bless[ Hahaha... o ludzie... ale rozrywka.. xd Nie mow tak, soro nie wiesz co jeszcze bede umial! Czy ty wszystko od razu umiales?? Ty chyba w ogole nie masz o tym pojecia? za to ty mowisz jak bys mial... ale nie masz pojecia.. bo jak bys mial nie gadal bys o tym na forum i nie zucal glupimi zartami typu zeby sie wlamac na czyjegos kompa.. Czy on rozumie co to jest zart?? Niby jak sie mialem wlamac do jej kompa bez IP?? Czy ty wiesz co mowisz??z/w! wiesz jakos nie chce mi sie z toba gadac frajerze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:11 pm
Aidanna hackerstwo jest Beeee.... no no no... niewolno... jak ktos sie wlamie na komp to wiem na kogo zwalic mylisz sie ja jestem Bee ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:12 pm
opcy Kitty ShadowCat LINKIN chyba nie wie do kogo m�wi, mistrzu 3nodding Kitt nie dramatyzuj.... 3nodding xd *ukłon* dobshe mistrzu 3nodding xd chcecie być bamboocha? pijcie fanta... *przynosi skrzynkę fanty i duuuuużo shklanek* whee komu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok. posmialismy sie, bylismy troche zlosliwi, nawet byl maly pojedynek. chyba wystarczy co? Linkin - spokojnie, od nadmiaru krytyki mozesz sie tylko lepszy zrobic, no, chyba ze sie zalamiesz, ale to tylko takie nasze glupawki, bo to jednak smieszne troche jest jak sie przechwalasz.
Reszta - starczy, badzmy kurturarni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slucham se : Morcheeba [Charango #06] What NY couples fight about [6:15] jeden z niewelu znosnych kawalkow na tej plycie....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:14 pm
BeeWolf_san Aidanna hackerstwo jest Beeee.... no no no... niewolno... jak ktos sie wlamie na komp to wiem na kogo zwalic mylisz sie ja jestem Bee ... cyklon be
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|