|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:50 pm
Aidanna hieh... *wyciaga sluchawki i slucha sobie muzyczki, bo i tak niezwracacie na mnie uwagi...* stare czego sobie sluchasz? ^^ Linkin..haker? ..yhm...no jak chcesz... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:51 pm
[LINKIN] Czy ja poweidzialem, ze jestem hakerem??? Bo nie przypominam sobie! Powiedzialem, ze sie ucze, a przedemna dluga droga i tak umiem duzo jak na moj wiek wiec zejdzcie ze mnie i sami sie popiszcie! ale nikt z nas sie nie chwali, ze cos umie mlody. a poza tym sam sie nakrecasz. my tu jestesmy tylko uszczypliwi. wiec sie nie goraczkuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy [LINKIN] ale zanim sie polapia to juz mozna zmienic sobie numer IP a slyszales o czyms takim jak logi serwerowe?? powiedzmy, bo tak ,ale zdefiniowac nie umiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Czy ja poweidzialem, ze jestem hakerem??? Bo nie przypominam sobie! Powiedzialem, ze sie ucze, a przedemna dluga droga i tak umiem duzo jak na moj wiek wiec zejdzcie ze mnie i sami sie popiszcie! eek *słyshy pshypadkiem* *zatshymooje sie na ścianie* *szybko myq za Ozzia* kryj mnie ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Czy ja poweidzialem, ze jestem hakerem??? Bo nie przypominam sobie! Powiedzialem, ze sie ucze, a przedemna dluga droga i tak umiem duzo jak na moj wiek wiec zejdzcie ze mnie i sami sie popiszcie! zalezy co definiujesz przez "sami sie popiszcie" bo mi sie wydaje ze juz sie wykazalismy..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta Aidanna hieh... *wyciaga sluchawki i slucha sobie muzyczki, bo i tak niezwracacie na mnie uwagi...* stare czego sobie sluchasz? ^^ Linkin..haker? ..yhm...no jak chcesz... stressed Muse i pref. circle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] opcy [LINKIN] ale zanim sie polapia to juz mozna zmienic sobie numer IP a slyszales o czyms takim jak logi serwerowe?? powiedzmy, bo tak ,ale zdefiniowac nie umiem tak wiec nie wierz za bardzo w dynamiczny ip.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:54 pm
Aidanna violleta Aidanna hieh... *wyciaga sluchawki i slucha sobie muzyczki, bo i tak niezwracacie na mnie uwagi...* stare czego sobie sluchasz? ^^ Linkin..haker? ..yhm...no jak chcesz... stressed Muse i pref. circle to ja zmieniam grupe zainteresowan i przechodze do twojej. siemanko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] ale zanim sie polapia to juz mozna zmienic sobie numer IP a slyszales o czyms takim jak logi serwerowe?? powiedzmy, bo tak ,ale zdefiniowac nie umiem tak wiec nie wierz za bardzo w dynamiczny ip..... Hahaha... o ludzie... ale rozrywka.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy [LINKIN] Czy ja poweidzialem, ze jestem hakerem??? Bo nie przypominam sobie! Powiedzialem, ze sie ucze, a przedemna dluga droga i tak umiem duzo jak na moj wiek wiec zejdzcie ze mnie i sami sie popiszcie! zalezy co definiujesz przez "sami sie popiszcie" bo mi sie wydaje ze juz sie wykazalismy..... 3nodding Ale ja slyszalem, ze to bylo takie banalne, ze nawet Bee to umial, wiec? Nie czepiajcie sie mnie, bo np. w mojej klasie nikt o tym pojecia nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] ale zanim sie polapia to juz mozna zmienic sobie numer IP a slyszales o czyms takim jak logi serwerowe?? powiedzmy, bo tak ,ale zdefiniowac nie umiem tak wiec nie wierz za bardzo w dynamiczny ip..... echem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja wychodzi zza Ozzia whee *włazi na kanape i skacze do soofitu* whee yeee yupii... *macha łapkami do wszystkich* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:55 pm
]Goth bless[ Hahaha... o ludzie... ale rozrywka.. xd No nie .. całkiem w ci... wporzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:55 pm
]Goth bless[ Hahaha... o ludzie... ale rozrywka.. xd no mowie ci normalnie mam ubaw jak nigdy.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|