Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12769 12770 12771 12772 12773 12774 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

YumiTao

PostPosted: Wed May 18, 2005 12:45 pm

racqel
[LINKIN]
Konkurs!!! Kto pierwszy wlamie sie YumiTao do kompa i sformatuje go.......czas start!!! wink
...

wara scream

opcy
Ozzwald
Aidanna
eek patrzy na hakerow... to wy juz na kazda strone potraficie sie wlamac... nawet na gaie?? albo do czyjegos kompa??
LINKIN umie wyslac klijeta od programu administracyjnego do ofiary, jak odbiorca jest frajer to otworzy taki zalacznik... caly jego "hacking" na ty polega...
czyli wlasciewie nie Hacking
ninja meganiebezpieczne ninja
lewe lacze to mozna u mnie na osiedlu sobie zrobic xd
ale lepiej sie nie wlamuj xp

Aidanna

RUFUS.ABBYSINIAN

Ozzwald
[LINKIN]
Konkurs!!! Kto pierwszy wlamie sie YumiTao do kompa i sformatuje go.......czas start!!! wink
i ty chcesz byc Hackerem... jaki to ma sens... 1. ona nie ma nic ciekawego na kompie 2. to jej tylko utrudni zycie
3. jesli ma jakies swoje prace tam to je usuniesz (naucz sie szanowac prace innych)

...no własnie
...hackerem nie zostajesz po to, by niszczyć czyjegoś kompa/dane na nim zapisane
...włamujesz się po to, żeby np. zdobyć hasła/pliki/info kt󲥠potrzebujesz...
...hackowanie to nie demolowanie komuś blaszaka... stare (mówiąc oczywiście o tym "sportowym" "uczciwym" hackingu...zresztą Ci którzy wiedzą o co chodzi to mnie zrozumieją...)

Ozzwald
[LINKIN]
i ty chcesz byc Hackerem... jaki to ma sens... 1. ona nie ma nic ciekawego na kompie 2. to jej tylko utrudni zycie
3. jesli ma jakies swoje prace tam to je usuniesz (naucz sie szanowac prace innych)
1. To byl zart!2. Nie masz pojecia jacy niektorzy ludzie maja wiedze3. mam 15 lat

crazy chaz

yehl_girl

PostPosted: Wed May 18, 2005 12:46 pm

PointZer0
RUFUS.ABBYSINIAN

...a ja mam takie pytanie - ile Ty masz lat?

Ah tak.. hacking w wydaniu gimnazjalisty zapewne , czyli " mogę otworzyć kumplowi przez lana CD-ROM , wiec jestem H4XX0R "...
Bez komentarza...

Witam wszystkich...

Witaj ^^ *kiwa lapka i tanczy dalej i spoglada na ruchy Lethi...* oszeesz...aj te Twoje ruchy..Lethi!!
PostPosted: Wed May 18, 2005 12:46 pm

Lethiel
YumiTao
puci puci whee

ugygftr5 trabka xd

xd witaj 4laugh
y7uiik
*pac ja bioderkiem*
I feeeeeeeel gooooooood !!
sooo good !!
sooo good !! xd whee

yeah ! xd xd xd xd

YumiTao

Kimagure-chan

PostPosted: Wed May 18, 2005 12:47 pm

jupi... *wbiega do guildi* O.o. ale tu wesoło blaugh
*fikołkooje po podłodze* whee whee heart

racqel
10001
jaka to liczba w systemie dziesietnym?
czas. start!

ninja
ups.. loi loi loi.. tu nic nie bulo xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

[LINKIN]
ale zanim sie polapia to juz mozna zmienic sobie numer IP
a slyszales o czyms takim jak logi serwerowe??

RUFUS.ABBYSINIAN
Ozzwald
[LINKIN]

...no własnie
...hackerem nie zostajesz po to, by niszczyć czyjegoś kompa/dane na nim zapisane
...włamujesz się po to, żeby np. zdobyć hasła/pliki/info kt󲥠potrzebujesz...
...hackowanie to nie demolowanie komuś blaszaka... stare (mówiąc oczywiście o tym "sportowym" "uczciwym" hackingu...zresztą Ci którzy wiedzą o co chodzi to mnie zrozumieją...)
wlam sie do rzadowego komputera i zciagnij pliki wojskowe!! twisted zniszczmy AMERYKE

Aidanna

racqel

Jaswinder
racqel
ok.
10001
jaka to liczba w systemie dziesietnym?
czas. start!
zejdźcie ze mnie, co? xd
no to mu dalas podpowiedz. chyba starczy co?
PostPosted: Wed May 18, 2005 12:49 pm

zniq.. musze coś zjesc xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

crazy chaz

Czy ja poweidzialem, ze jestem hakerem??? Bo nie przypominam sobie! Powiedzialem, ze sie ucze, a przedemna dluga droga i tak umiem duzo jak na moj wiek wiec zejdzcie ze mnie i sami sie popiszcie!

hieh... *wyciaga sluchawki i slucha sobie muzyczki, bo i tak niezwracacie na mnie uwagi...* stare

Aidanna

BeeWolf_san

PostPosted: Wed May 18, 2005 12:50 pm

Aidanna
hieh... *wyciaga sluchawki i slucha sobie muzyczki, bo i tak niezwracacie na mnie uwagi...* stare

jak chcesz moge na ciebie uwage zwrocić ale to ci sie nie spodoba.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12769 12770 12771 12772 12773 12774 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games