|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:25 pm
nikt nie chce ze mna potańczy crying *siada na podlodze zrezygnowana* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:25 pm
opcy [LINKIN] opcy blabla bla dane techniczne WoW! Widze, ze masz niezlego kompa! Ile placiles? taa moj PIII 650 wymiata masz racje....... 3nodding a wisz co to jest "joke"?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:26 pm
[LINKIN] opcy [LINKIN] Witam ponownie! Ziomy nowa umiejetnosc, umiem znajdywac IP stron internetowych i szereginfo na ich temat! Teraz tylko musze sie nauczyc wlamywac wink ale sukces.......... xd a ty umiesz, ze tak mowisz?? Zatancze Lethiel wink biggrin ! O.o *wstaje z podlogi* *ociera lezki* 4laugh *pac go bioderkiem* I feeeeel gooooood !!! sooooo goood !! sooo goood !! i got you !! xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] opcy [LINKIN] opcy blabla bla dane techniczne WoW! Widze, ze masz niezlego kompa! Ile placiles? taa moj PIII 650 wymiata masz racje....... 3nodding a wisz co to jest "joke"?? stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nikt nie chce ze mna potańczy crying *siada na podlodze zrezygnowana* xp Czytaj wyzej^ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nikt nie chce ze mna potańczy crying *siada na podlodze zrezygnowana* xp *siedzac na fotelu patrzy na Lei* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:27 pm
opcy racqel opcy racqel opc, to dane twojego "potworka", czy co? nie to dane ps3....... a jezeli moj blaszak jest statystycznym domowym komputerem... to tak ps3 jest wielokrotnie szybsza od nieho ok. ale nie zapominajmy, otym, ze PCty nie sa robione tylko pod grafike. A konsole tak. ale ja nie zaprzeczam faktom..... po prostu ciezko zeby cokolwiek nie bylo wielokrotnie szybszego od mojego blaszaka..... biggrin ugabuga, opcy od mojego tyz ... eek ale jestem z niego dumny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Lethiel nikt nie chce ze mna potańczy crying *siada na podlodze zrezygnowana* xp Czytaj wyzej^ stare przecie przeczytalam :> ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] opcy [LINKIN] Witam ponownie! Ziomy nowa umiejetnosc, umiem znajdywac IP stron internetowych i szereginfo na ich temat! Teraz tylko musze sie nauczyc wlamywac wink ale sukces.......... xd a ty umiesz, ze tak mowisz?? Zatancze Lethiel wink biggrin ! no powiedzmy ze umiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:28 pm
Aidanna Lethiel nikt nie chce ze mna potańczy crying *siada na podlodze zrezygnowana* xp *siedzac na fotelu patrzy na Lei* stare O_o ... nie patrz tak na mnie !!! gonk co ja znowu zrobiłam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:29 pm
opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] Witam ponownie! Ziomy nowa umiejetnosc, umiem znajdywac IP stron internetowych i szereginfo na ich temat! Teraz tylko musze sie nauczyc wlamywac wink ale sukces.......... xd a ty umiesz, ze tak mowisz?? Zatancze Lethiel wink biggrin ! no powiedzmy ze umiem.... Wiec moge cie sprawdzic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Aidanna Lethiel nikt nie chce ze mna potańczy crying *siada na podlodze zrezygnowana* xp *siedzac na fotelu patrzy na Lei* stare O_o ... nie patrz tak na mnie !!! gonk co ja znowu zrobiłam xp *mlask* ogulnie zrezygnowana... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] opcy no powiedzmy ze umiem.... Wiec moge cie sprawdzic?? dawaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*drze sie na cala epe* DANCE TO THE MUSIC!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:30 pm
[LINKIN] opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] Witam ponownie! Ziomy nowa umiejetnosc, umiem znajdywac IP stron internetowych i szereginfo na ich temat! Teraz tylko musze sie nauczyc wlamywac wink ale sukces.......... xd a ty umiesz, ze tak mowisz?? Zatancze Lethiel wink biggrin ! no powiedzmy ze umiem.... Wiec moge cie sprawdzic?? * polgebkiem * - maly street, krole na osemki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|