|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:29 am
lorak Witam wszystkich obecnych smile witaj 4laugh whee *przytuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:29 am
Kitty ShadowCat ide sobie zrobić papu.... głodna ja... niedłoogo wracam biggrin smacznego ^^ hey lorak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:30 am
Lethiel lorak Witam wszystkich obecnych smile witaj 4laugh whee *przytuuuuuul ogromniasty* whee No hej Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:31 am
Lethiel Neilameane Now playing: 1.Queen - Bohemian Rhapsody mrrraaaauuu... whee heart Dzisiaj na wf-ie facet nam puscil cala plyte Queen'a! Byla w niebowzieta! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooooooo tak wlasnie leci przepiekny kawalek!!! //Now Playing: Morcheeba [Who Can You Trust? #02] Trigger Hippie [5:31]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Lethiel Violleta Jestem ^^ ale juz u siebie ^^ ...hmm..przegladarki mi nie dzialaly.. stare no ale juz ok ^^ co tam u was? xd *Vi podpisuje plytki...* 4laugh witaj whee *skok na nią* *przytuuuuuuuul* whee papatki Kiray HEja ^^ 4laugh jak tam slicznotko? ^^ *buziaaaaaaaaaaaak* wreszcie sie ubrałam !! 4laugh i nastopila tajniacko spataniczna decyzja O_o ... ide na premiere starłarsoow o poolnocy xd ... zostaly jush miejsca tylko w 1 i 2 rzedzie ... xd świeeeetna perspektywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRzeć z sierotami i pierdołąmi, .... ide sie upić pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:32 am
BeeWolf_san PRzeć z sierotami i pierdołąmi, .... ide sie upić pa. Miłej zabawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:33 am
Ntsumi_Aya Lethiel ninja *poshera kanapeczke do końca* ninja hm... to moze... ninja nio nie wiem.. Bee ?? :> hmmmmmmm :> :> (ok wink )*szykuje się do attaku* ty pierwsza xd now playing "Akeboshi - Wind" now playing: Edyta Bartosiewicz - niewinność wink whee heart nio wiec.. :> *skok na Bee i pac poduchą* mwhahahha !! twisted EDIT: nio i poszedl crying papatki Bee !! *szuka nowej ofiary* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:33 am
nie moge zmienic siga scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:34 am
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel ninja *poshera kanapeczke do końca* ninja hm... to moze... ninja nio nie wiem.. Bee ?? :> hmmmmmmm :> :> (ok wink )*szykuje się do attaku* ty pierwsza xd now playing "Akeboshi - Wind" now playing: Edyta Bartosiewicz - niewinność wink whee heart nio wiec.. :> *skok na Bee i pac poduchą* mwhahahha !! twisted buuu -_- Bee jużposzedł... crying *patrzy na loraka* :> :> no to może ? xd *skok i pac poducha xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:34 am
Nightcatt nie moge zmienic siga scream ja tez.. nie naprawili jeszcze do kńca sad .. i masz chyba wylaczony ten BBCode O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:35 am
Lethiiiiiiii oszzzeszz kurka wodnaaaaaaaaa ^^ coool xd Witaj Lorak ^^ ponownie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:36 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel ninja *poshera kanapeczke do końca* ninja hm... to moze... ninja nio nie wiem.. Bee ?? :> hmmmmmmm :> :> (ok wink )*szykuje się do attaku* ty pierwsza xd now playing "Akeboshi - Wind" now playing: Edyta Bartosiewicz - niewinność wink whee heart nio wiec.. :> *skok na Bee i pac poduchą* mwhahahha !! twisted buuu -_- Bee jużposzedł... crying *patrzy na loraka* :> :> no to może ? xd *skok i pac poducha xd * twisted *skok za nią* *pac Loraka poduszka* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:36 am
Violleta Lethiiiiiiii oszzzeszz kurka wodnaaaaaaaaa ^^ coool xd Witaj Lorak ^^ ponownie blaugh No heja znowu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|