|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:23 am
Kiray BeeWolf_san Ogłaszam, że Dest to cipa w wieku 18 lat matka go codzień wozi do szkoły. to jest wstyd, a Ty jak zwykle sie go czepiasz? xd xd a ja znalem kolesia ktorego starsza przywiozila na przystanek samochodem, a on zawsze siedzial z tylu bo przykierowcy siedziala jego mlodsza siostra, ktora nie pozwalala mu tam siedziec xd xd blaugh Ja i moj brat zawsze sie gonimy, ktory ma siedziec na przednim siedzieniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:24 am
Violleta Jestem ^^ ale juz u siebie ^^ ...hmm..przegladarki mi nie dzialaly.. stare no ale juz ok ^^ co tam u was? xd *Vi podpisuje plytki...* 4laugh witaj whee *skok na nią* *przytuuuuuuuul* whee papatki Kiray
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya a ty co tak cicho siedzisz?! hyyyyyyyyyyyyyyym ?! xd już mi tu pisać posty!! *pac ja poducha* xd bo ja .. crying .. bo ja bylam w kuchni sobie kanapeczki z pomidorkiem zrobić crying xd xd xd jush nie bede xd *oddaje jej poduchą zajadajac sie kanapeczka* whee i tak trzymac!! xd *wypatruje ofiare..* to na kogo atak zmasowany ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat *przytuuuuuuuuul* tam były moje wszystkie dollsy crying i obrazki crying jeszcze nie zdąrzyłam wrzucic ich na photobucket sad D-d-dollsy ? *pojawiają się kreski na jej twarzy* -_- dollsy? co TY SIE DOLLSAMI PRZEJMUJESZ? -_- ine pierdoły to rozumiem... ale nie dollsy -_- Hey Violletta biggrin fakt... inne pierdołki washniejshe... dollsy sobie zrobię sad moje obrazkii crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:25 am
Kiray BeeWolf_san Ogłaszam, że Dest to cipa w wieku 18 lat matka go codzień wozi do szkoły. to jest wstyd, a Ty jak zwykle sie go czepiasz? xd xd a ja znalem kolesia ktorego starsza przywiozila na przystanek samochodem, a on zawsze siedzial z tylu bo przykierowcy siedziala jego mlodsza siostra, ktora nie pozwalala mu tam siedziec xd xd blaugh Wujek to szpadel, ... JAk mozna no ja bym sie ze wstydu spalił , rozumiem na MAturke zeby sie nie spuźnić ale zawiesc i odebrać dzień w dzień przypał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:27 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya a ty co tak cicho siedzisz?! hyyyyyyyyyyyyyyym ?! xd już mi tu pisać posty!! *pac ja poducha* xd bo ja .. crying .. bo ja bylam w kuchni sobie kanapeczki z pomidorkiem zrobić crying xd xd xd jush nie bede xd *oddaje jej poduchą zajadajac sie kanapeczka* whee i tak trzymac!! xd *wypatruje ofiare..* to na kogo atak zmasowany ? ninja ninja *poshera kanapeczke do końca* ninja hm... to moze... ninja nio nie wiem.. Bee ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat *przytuuuuuuuuul* tam były moje wszystkie dollsy crying i obrazki crying jeszcze nie zdąrzyłam wrzucic ich na photobucket sad D-d-dollsy ? *pojawiają się kreski na jej twarzy* -_- dollsy? co TY SIE DOLLSAMI PRZEJMUJESZ? -_- ine pierdoły to rozumiem... ale nie dollsy -_- Hey Violletta biggrin fakt... inne pierdołki washniejshe... dollsy sobie zrobię sad moje obrazkii crying już lepiej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: 1.Queen - Bohemian Rhapsody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide sobie zrobić papu.... głodna ja... niedłoogo wracam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:28 am
Witam wszystkich obecnych smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Violleta Jestem ^^ ale juz u siebie ^^ ...hmm..przegladarki mi nie dzialaly.. stare no ale juz ok ^^ co tam u was? xd *Vi podpisuje plytki...* 4laugh witaj whee *skok na nią* *przytuuuuuuuul* whee papatki Kiray HEja ^^ 4laugh jak tam slicznotko? ^^ *buziaaaaaaaaaaaak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Now playing: 1.Queen - Bohemian Rhapsody mrrraaaauuu... whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja *poshera kanapeczke do końca* ninja hm... to moze... ninja nio nie wiem.. Bee ?? :> hmmmmmmm :> :> (ok wink )*szykuje się do attaku* ty pierwsza xd now playing "Akeboshi - Wind"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|