|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:42 am
opcy Lethiel opcy Lethiel opcy boli mnie glowa....... stare *zeskakooje z zyrandola ktoory rozbija sie za nią* O.o .. ups... *podbiega do Paćka pa heart * *podaje mu ibuprom* whee 3nodding *zjada razem z opakowaniem* 4laugh brawo 3nodding .. grzeczny paćka pa 3nodding *klepie go po pilotce* ugabuga! //Now Playing: Husky [Czy słyszysz? #01] Czy słyszysz? [4:38] Patrysia z Husky na prezydenta!!!!!!!!! oi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:42 am
ehhh dupczekiii heart heart heart ^^ stesknilam sie wiec wpadlam na moment ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:44 am
racqel opcy ugabuga! //Now Playing: Husky [Czy słyszysz? #01] Czy słyszysz? [4:38] Patrysia z Husky na prezydenta!!!!!!!!! oi !  oi! oi! oi! witka dupeczko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ugabuga! //Now Playing: Husky [Czy słyszysz? #01] Czy słyszysz? [4:38] Patrysia z Husky na prezydenta!!!!!!!!! now playing: Nirvana - serve the servants blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co za dzien.. chcemi mi sie spac... klade sie, odechciewa mi sie tak w kolko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:48 am
Gosiak ehhh dupczekiii heart heart heart ^^ stesknilam sie wiec wpadlam na moment ;] witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:48 am
Ozzwald co za dzien.. chcemi mi sie spac... klade sie, odechciewa mi sie tak w kolko... mi tez chce sie spac , ale lykne sobie kawki na pobudke smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:50 am
a ja zaraz bede mial UT biggrin
Edit chyba jednak nie bede mial sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:50 am
Ozzwald co za dzien.. chcemi mi sie spac... klade sie, odechciewa mi sie tak w kolko... *przytuuuuuuul Ozzia* bo pogoda gloopia :/ zobacz !! jestem w końcu ubrana 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:51 am
...Ave ...ja niestety znowu tylko na chwilke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:51 am
Lethiel Ozzwald co za dzien.. chcemi mi sie spac... klade sie, odechciewa mi sie tak w kolko... *przytuuuuuuul Ozzia* bo pogoda gloopia :/ zobacz !! jestem w końcu ubrana 4laugh whee xd to mozna teraz cie rozebrac.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:52 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave ...ja niestety znowu tylko na chwilke... witaj 4laugh *przytuuuuul* nio argh.. strasznie mi sie podobaja twoje ciuszki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:53 am
Lethiel RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave ...ja niestety znowu tylko na chwilke... witaj 4laugh *przytuuuuul* nio argh.. strasznie mi sie podobaja twoje ciuszki xd ...Dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:53 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald co za dzien.. chcemi mi sie spac... klade sie, odechciewa mi sie tak w kolko... *przytuuuuuuul Ozzia* bo pogoda gloopia :/ zobacz !! jestem w końcu ubrana 4laugh whee xd to mozna teraz cie rozebrac.. blaugh O_o ... o tym nie pomyslałam xd eme.. to ja lepiej.. hehe.. sweatdrop *skok za Yoseika* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|