|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:28 am
Kiray no i dobrze, jak bedziesz sie opierac to zaostrzysz moj apetyt wink xd xd O.o .. piiiisk xd *skok na zyrandol* blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:29 am
Lethiel to do niego są bokserki ??!! tesh chce !!! 4laugh heart *podskakooje* whee uh.. rozmiar ?? ninja B 75 ninja i witaj xd *przytuuuuuul* whee ano są... hmmmmm... heart B 75 heart to brzmi bardzo apetycznie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:30 am
może zacznijmy, że racqel nie mieszka w Polsce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus Lethiel Kukus szczerze? się nie podobasz... ale ja dziś mam wypaczony gust... spędziłem kilkadziesiąt minut w H&M w dziale z bielizną damską [bynajmniej nie byłem tam z koleżanką] oooo... a widzialeś taki czarny staniczek z roozowymi ramiaczkami i snoopim ?? 4laugh taki mam wlasnie na sobie whee whee whee yyyyy... yyyyyy... yyyyyy... zasadniczo to ja nawet zakupiłem te boksereczki damskie, które tworzyły z nim zestaw... pi.es. a jaki rozmiar? to do niego są bokserki ??!! tesh chce !!! 4laugh heart *podskakooje* whee uh.. rozmiar ?? ninja B 75 ninja i witaj xd *przytuuuuuul* whee moj tesh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray no i dobrze, jak bedziesz sie opierac to zaostrzysz moj apetyt wink xd xd O.o .. piiiisk xd *skok na zyrandol* blaugh xd ten nowy zyranodl dlugo nie pozyje xp chwilowo nic Ci nie grozi, ladnie wygladasz w tym gorseciku xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:31 am
Kukus Lethiel to do niego są bokserki ??!! tesh chce !!! 4laugh heart *podskakooje* whee uh.. rozmiar ?? ninja B 75 ninja i witaj xd *przytuuuuuul* whee ano są... hmmmmm... heart B 75 heart to brzmi bardzo apetycznie wink redface redface redface whee xd musze dorwac te bokserki :> .. hm.. a moze i widzialam O_o ... tylko mam skleroze xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:32 am
Kukus może zacznijmy, że racqel nie mieszka w Polsce xp sweatdrop ups nie wiedzialem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:33 am
Kiray Lethiel Kiray no i dobrze, jak bedziesz sie opierac to zaostrzysz moj apetyt wink xd xd O.o .. piiiisk xd *skok na zyrandol* blaugh xd ten nowy zyranodl dlugo nie pozyje xp chwilowo nic Ci nie grozi, ladnie wygladasz w tym gorseciku xd blaugh uh.. redface .. dziekooje 4laugh whee 4laugh *trzyma sie mocno zyrandola ktoory zaczyna skrzypieć* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:34 am
boli mnie glowa....... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:36 am
opcy boli mnie glowa....... stare *zeskakooje z zyrandola ktoory rozbija sie za nią* O.o .. ups... *podbiega do Paćka pa heart * *podaje mu ibuprom* whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:37 am
Lethiel opcy boli mnie glowa....... stare *zeskakooje z zyrandola ktoory rozbija sie za nią* O.o .. ups... *podbiega do Paćka pa heart * *podaje mu ibuprom* whee 3nodding *zjada razem z opakowaniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:39 am
opcy Lethiel opcy boli mnie glowa....... stare *zeskakooje z zyrandola ktoory rozbija sie za nią* O.o .. ups... *podbiega do Paćka pa heart * *podaje mu ibuprom* whee 3nodding *zjada razem z opakowaniem* 4laugh brawo 3nodding .. grzeczny paćka pa 3nodding *klepie go po pilotce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:41 am
Lethiel opcy Lethiel opcy boli mnie glowa....... stare *zeskakooje z zyrandola ktoory rozbija sie za nią* O.o .. ups... *podbiega do Paćka pa heart * *podaje mu ibuprom* whee 3nodding *zjada razem z opakowaniem* 4laugh brawo 3nodding .. grzeczny paćka pa 3nodding *klepie go po pilotce* ugabuga! //Now Playing: Husky [Czy słyszysz? #01] Czy słyszysz? [4:38] Patrysia z Husky na prezydenta!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|