|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:19 am
racqel Nightcatt Lethiel papatki tym cio idą wink Night.. use the secret power of F5 !!!! scream heart az tak glupia to nie jestem slonko ale to nic nie daje scream heart mnie sie prosze o nic nie pytac, po odebraniu 50 telefonow z Irlandii, juz nic mnie nie interesuje i nie obchodzi... mam dosc... a mzona wiedziec dlaeczego odbierasz telefony z irlandii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:20 am
koteczek 4laugh slooodko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel paciaćka paćka badźka pa !!! heart 4laugh zobacz jestem ubrana 4laugh *podskakooje ze szcześcia* whee *przytuuuuuuul ogromniasty* xd ja sie nie przebieram bo mam eteryczna pilotke 3nodding paćka pu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wczesniej jak bylas ubrana to tworzylas ladna pare z Revecatem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:21 am
Kiray Lethiel ninja *skok na niego* witaj 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* teraz jestem bezpieczna bo ubrana 4laugh !! moge przytuuulać bez obaw xd *tuuli tuuuli* nie badz taka pewna ciuszki zawsze mozna zdjac wink a przytulac zawsze mogla bez obaw xd ale ja sie rozebrac tak latwo nie dam :> Nighti... O.o .. uuuu... ładniutko heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:22 am
szczerze? się nie podobasz... ale ja dziś mam wypaczony gust... spędziłem kilkadziesiąt minut w H&M w dziale z bielizną damską [bynajmniej nie byłem tam z koleżanką]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:23 am
Witam ponownie! A ja nie moge sie ubrac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:24 am
Kukus szczerze? się nie podobasz... ale ja dziś mam wypaczony gust... spędziłem kilkadziesiąt minut w H&M w dziale z bielizną damską [bynajmniej nie byłem tam z koleżanką] oooo... a widzialeś taki czarny staniczek z roozowymi ramiaczkami i snoopim ?? 4laugh taki mam wlasnie na sobie whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:25 am
Kukus szczerze? się nie podobasz... ale ja dziś mam wypaczony gust... spędziłem kilkadziesiąt minut w H&M w dziale z bielizną damską [bynajmniej nie byłem tam z koleżanką akurat na Twoim zdaniu mi najmniej zalezy zmykam papapapapa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel paciaćka paćka badźka pa !!! heart 4laugh zobacz jestem ubrana 4laugh *podskakooje ze szcześcia* whee *przytuuuuuuul ogromniasty* xd ja sie nie przebieram bo mam eteryczna pilotke 3nodding paćka pu! paćka puuu 4laugh heart *wlazi mu na glowe* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus szczerze? się nie podobasz... ale ja dziś mam wypaczony gust... spędziłem kilkadziesiąt minut w H&M w dziale z bielizną damską [bynajmniej nie byłem tam z koleżanką] oooo... a widzialeś taki czarny staniczek z roozowymi ramiaczkami i snoopim ?? 4laugh taki mam wlasnie na sobie whee whee whee yyyyy... yyyyyy... yyyyyy... zasadniczo to ja nawet zakupiłem te boksereczki damskie, które tworzyły z nim zestaw... pi.es. a jaki rozmiar?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray racqel Nightcatt Lethiel papatki tym cio idą wink Night.. use the secret power of F5 !!!! scream heart az tak glupia to nie jestem slonko ale to nic nie daje scream heart mnie sie prosze o nic nie pytac, po odebraniu 50 telefonow z Irlandii, juz nic mnie nie interesuje i nie obchodzi... mam dosc... a mzona wiedziec dlaeczego odbierasz telefony z irlandii?? bo firma w ktorej kurde pracuje zajmuje sie przeprowadzaniem testow teoretycznych na prawo jazdy, irlandzkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:27 am
Lethiel Kiray Lethiel ninja *skok na niego* witaj 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* teraz jestem bezpieczna bo ubrana 4laugh !! moge przytuuulać bez obaw xd *tuuli tuuuli* nie badz taka pewna ciuszki zawsze mozna zdjac wink a przytulac zawsze mogla bez obaw xd ale ja sie rozebrac tak latwo nie dam :> Nighti... O.o .. uuuu... ładniutko heart whee no i dobrze, jak bedziesz sie opierac to zaostrzysz moj apetyt wink xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:27 am
Kukus Lethiel Kukus szczerze? się nie podobasz... ale ja dziś mam wypaczony gust... spędziłem kilkadziesiąt minut w H&M w dziale z bielizną damską [bynajmniej nie byłem tam z koleżanką] oooo... a widzialeś taki czarny staniczek z roozowymi ramiaczkami i snoopim ?? 4laugh taki mam wlasnie na sobie whee whee whee yyyyy... yyyyyy... yyyyyy... zasadniczo to ja nawet zakupiłem te boksereczki damskie, które tworzyły z nim zestaw... pi.es. a jaki rozmiar? to do niego są bokserki ??!! tesh chce !!! 4laugh heart *podskakooje* whee uh.. rozmiar ?? ninja B 75 ninja i witaj xd *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|