|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:24 am
Marlly Mirabell ja jestem (teraz sie wszyscy dowiedzą) Łukasz, bardzo mi milo poznac *caluje w raczke* skoro sie jush przedstawiacie... a ja tesh nie znalam dotad lukasza... -Żaneta mi rowniesh jest milo whee asia whee ... papa lorak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:25 am
Lethiel lorak No Lethiel masz farta ze na nic dzis nie mam sily zeby dac Ci nauczke przepraaaashaaam !! crying crying crying zła zła Leth gonk crying *bije sie poduszką* xd xd xd [/quot] *patrzy na nia* tam polozylam ta fajn sciane - jak cos 4laugh whee *wskazuje miejsce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Marlly Mirabell ja jestem (teraz sie wszyscy dowiedzą) Łukasz, bardzo mi milo poznac *caluje w raczke* skoro sie jush przedstawiacie... a ja tesh nie znalam dotad lukasza... -Żaneta mi rowniesh jest milo whee asia whee ... papa lorak wink a ja jestem Buc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idu oglądać moją ulubioną bajkę xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:26 am
]Goth bless[ Falcone, a Ty tak sluchasz tylko singli Cradle? Jakie sa twoje ulubione albumiki? Jak Ci sie podoba (komercyjna) Nymphetaminka? wink heart hmm............ słuchac to słucham ogolnie moje ulubione albumy (wszytkie są fajne) ........ ale ulubiony to chyba ] "Bitter Suites for Succubi" i "Midian" ................ Nymphetaminka jest wporządku .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:27 am
opcy Lethiel asia whee ... papa lorak wink a ja jestem Buc 3nodding nu nu !! scream heart *pac go poducha* ty jesteś ślodki przedwieczny paćka pa whee heart ile razy mam powtashac !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:27 am
Kitty ShadowCat idu oglądać moją ulubioną bajkę xd 3nodding 4laugh papapapa *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:28 am
Lethiel opcy Lethiel asia whee ... papa lorak wink a ja jestem Buc 3nodding nu nu !! scream heart *pac go poducha* ty jesteś ślodki przedwieczny paćka pa whee heart ile razy mam powtashac !! xd samanasataiti 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:29 am
Now Playing : Ratatam - Ratatam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:29 am
Kitty ShadowCat idu oglądać moją ulubioną bajkę xd 3nodding papatki, ja też sie zmywam. do zobaczenia kiedystam. *poof!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:30 am
Mirabell Kitty ShadowCat idu oglądać moją ulubioną bajkę xd 3nodding papatki, ja też sie zmywam. do zobaczenia kiedystam. *poof!* paptusie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:31 am
No, ja tez ide sie odchamic XD koncercik muzyki powaznej, oł maj...
jya! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:33 am
Ibris No, ja tez ide sie odchamic XD koncercik muzyki powaznej, oł maj... jya! xd *megasny uscisk* papatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|