|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:45 am
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat kto słoocha system of a down? wink Nie obraz sie, ale nie lubie maetalu a dlaczego miałabym się obrażać? to twoja indywidualna sprawa jaki typ muzyki lubish 3nodding ja tam prawie wszystko trawie... (muzyke) xd linkini mi nie przeszkadzaja nawet ich troszke lubie... ale wole old man's child xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:46 am
Nightcatt Lethiel Nightcatt ej ludzie jak to bylo bop ja juz stara jestem i nie pamietam:kogo widze:muche...z kim ide z muchą...wołacz o Mucha itd jak to sie nazywa w ogole? xd nu nu... wołacz .. o mucho !! whee 3nodding *przytuuuuuuuuul* whee a jak sie to nazywa to niestety nie pamiętam xd a jak to po kolei idzie? nie pamietam XD oki.. to bedzie totalna improwizacja blaugh mianownik mucha dopełniacz muchy biernik musze celownik muche narzędnik z muchą cos tam o musze wołacz o mucho xd xd xd .. nie pamięęęęętam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:46 am
Nightcatt Lethiel Nightcatt ej ludzie jak to bylo bop ja juz stara jestem i nie pamietam:kogo widze:muche...z kim ide z muchą...wołacz o Mucha itd jak to sie nazywa w ogole? xd nu nu... wołacz .. o mucho !! whee 3nodding *przytuuuuuuuuul* whee a jak sie to nazywa to niestety nie pamiętam xd a jak to po kolei idzie? mianownik, dopelniacz, biernik, celownik, narzednik, miejscownik, wolacz... o to biega? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:47 am
Marlly Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat kto słoocha system of a down? wink Nie obraz sie, ale nie lubie maetalu a dlaczego miałabym się obrażać? to twoja indywidualna sprawa jaki typ muzyki lubish 3nodding ja tam prawie wszystko trawie... (muzyke) xd linkini mi nie przeszkadzaja nawet ich troszke lubie... ale wole old man's child xp a disko polo tesh trawisz ? blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:48 am
Ibris Nightcatt Lethiel Nightcatt ej ludzie jak to bylo bop ja juz stara jestem i nie pamietam:kogo widze:muche...z kim ide z muchą...wołacz o Mucha itd jak to sie nazywa w ogole? xd nu nu... wołacz .. o mucho !! whee 3nodding *przytuuuuuuuuul* whee a jak sie to nazywa to niestety nie pamiętam xd a jak to po kolei idzie? mianownik, dopelniacz, biernik, celownik, narzednik, miejscownik, wolacz... o to biega? XD miejscownik !!! scream heart tego mi brakowało xd witaj Falcone 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sad działa wam save w GACq?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat kto słoocha system of a down? wink Nie obraz sie, ale nie lubie maetalu a dlaczego miałabym się obrażać? to twoja indywidualna sprawa jaki typ muzyki lubish 3nodding ja tam prawie wszystko trawie... (muzyke) xd linkini mi nie przeszkadzaja nawet ich troszke lubie... ale wole old man's child xp Troszke??? Yo! Falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:49 am
Night.... to jest po prostu Deklinacja - odmiana przez przypadki Jakby to powiedziec... pamietam to z podst. o... -> http://www.sp15kielce.hg.pl/pol-fleksja.htm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili Marlly Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat kto słoocha system of a down? wink Nie obraz sie, ale nie lubie maetalu a dlaczego miałabym się obrażać? to twoja indywidualna sprawa jaki typ muzyki lubish 3nodding ja tam PRAWIE wszystko trawie... (muzyke) xd linkini mi nie przeszkadzaja nawet ich troszke lubie... ale wole old man's child xp a disko polo tesh trawisz ? blaugh xd yyy mowilam ze prawie xp wies music nie wchodziw gre blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili Marlly Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat kto słoocha system of a down? wink Nie obraz sie, ale nie lubie maetalu a dlaczego miałabym się obrażać? to twoja indywidualna sprawa jaki typ muzyki lubish 3nodding ja tam prawie wszystko trawie... (muzyke) xd linkini mi nie przeszkadzaja nawet ich troszke lubie... ale wole old man's child xp a disko polo tesh trawisz ? blaugh xd Ja trawie! Zespol Topless - Stracilas Cnote! xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:50 am
ano o to dzieki wielkie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:50 am
Falcone ............. Witam wszytkich ninja .............. siemka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:51 am
[LINKIN] Marlly Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat kto słoocha system of a down? wink Nie obraz sie, ale nie lubie maetalu a dlaczego miałabym się obrażać? to twoja indywidualna sprawa jaki typ muzyki lubish 3nodding ja tam prawie wszystko trawie... (muzyke) xd linkini mi nie przeszkadzaja nawet ich troszke lubie... ale wole old man's child xp Troszke??? Yo! Falcone nom... troszke whee w koncu nie rzucam sie w odchlan uwielbienia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:52 am
Marlly nom... troszke whee w koncu nie rzucam sie w odchlan uwielbienia xp Czemu?? sweatdrop (nie zebym zmuszal do ich uwielbiania blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|