|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:13 am
ale sie porobilo nie potrzebnie na obiad poszedlem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:14 am
Kitty ShadowCat Aidanna ide sobie... stare w porownaniu do was ucze sie... yey... ona jest lepsha ode mnie whee nie ty jestes chisteryczka ona jest głupia ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Aidanna ide sobie... stare w porownaniu do was ucze sie... yey... ona jest lepsha ode mnie whee lepsza?? ja bym powiedziala ze ponurak sie z niej zrobil xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel YumiTao BeeWolf_san Yimi ja menda opcy buc czego wiecej chciec wink ... zapomniałes dodac ze zajeta menda xp a opcy jak to opcy jest poprostu opcy xd xd xd nu nu.. opcy to przedwieczny paćka pa 3nodding heart 3nodding paćka puuu???? 4laugh !!!!! *skacze na niego* *wywraca* *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh slodziooteńki packa pa !!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:15 am
BeeWolf_san Kitty ShadowCat Aidanna ide sobie... stare w porownaniu do was ucze sie... yey... ona jest lepsha ode mnie whee nie ty jestes chisteryczka ona jest głupia ... O.o. tak... mój błąd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:15 am
opcy Lethiel YumiTao BeeWolf_san Yimi ja menda opcy buc czego wiecej chciec wink ... zapomniałes dodac ze zajeta menda xp a opcy jak to opcy jest poprostu opcy xd xd xd nu nu.. opcy to przedwieczny paćka pa 3nodding heart 3nodding paćka puuu???? puci puci heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Avsko Seniorita heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:19 am
YumiTao opcy Lethiel nu nu.. opcy to przedwieczny paćka pa 3nodding heart 3nodding paćka puuu???? puci puci heart xd paciaćka paćka pa... whee heart *przytuuuuul Deli* whee whee papa Bee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|